Валери към Ники М.: Прибави и мен в А отбора! (Нападателят падна на колене пред вратаря! Унизително е, вижте)

https://hotarena.net/laifstail/valeri-kam-niki-m-pribavi-i-men-v-a-otbora HotArena.net
Валери към Ники М.: Прибави и мен в А отбора! (Нападателят падна на колене пред вратаря! Унизително е, вижте)

Монетата, дори и при известните, пак си остава с две страни. До онзи ден Валери Божинов се перчеше пред Ники Михайлов, че кара по-нов и скъп автомобил от неговия, а днес му се моли като на Бог, видя HotArena!

 

Нека първо разгледаме хронологично отношенията на двамата съперници в любовта в последно време. Валери получи повиквателна от треньора на националния отбор Ивайло Петев преди няколко месеца, с каквато се сдоби и Николай.

 

Покрай лагера на Лъвовете в Правец двамата доста се сближиха и демонстрираха приятелски чувства. В последствие стана ясно, че по-скоро Божинов е тичал след дупето на Михайлов, за да търси близост с него.

 

Малко след това вратарят обяви задочна война на нападателя, публикувайки снимка, на която запива на една маса с бившите авери на съпруга на Николета. Тогава написа и хапливото послание към фотото, че дружи само с играчи от А отбора.

 

За да не остане по-назад и в позицията на губещ, Валерко реши да надцака съперника си, фукайки се с чисто нов и скъп Mercedes, докато стражът на „Мерсин“ си кара старото, боядисано в бебешко синьо, Porsche.

 

След това последва известно затишие, но до днес! Както по-рано HotArena отрази, Ники е сред 10-те най-интересни български мъже.

 

Публикува корицата на списанието в Instagram, а Валерко изглежда, че се жегна, че не е упоменато в класацията името му. Затова реши да падне още по-ниско, като поиска от Михайлов и той да бъде пречислен към графа „атрактивни господа“ - „И аз ли съм 1 от тези 10??? Бих казал, че да, Михайлов!“. И цялата тази излагация е събрана в един коментар на нападателя под въпросната публикация на съперника му.

 

Вратарят му отвърна със: \"Знаеш, мой!\", а веднага след това изпрати целувка на Азис, който му беше написал, че е прекрасен.

 

 

12 Коментара

Ели

преди 8 години

Изкуствено създавате някакви интриги !!! Михайлов е "отразил" Божинов !!! Но вас ......... няма кой да ви отрази !!!!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Малий, тва преразказче с елементи на "разсъждение" си е за диагноза направо. :-) Що се опитвате толкова да клепате Божинов? Щото би шута на НайЛайно по уникален начин, изцепвайки се в публичното пространство, че просто НЕ Я ОБИЧА? Перколясника толко ли е превъртела от тва откровение, че не моа си намери место за яд и злоба? И къде па намесихте Михайлов тука? Що им киснете по профилите с надеждата да изработите неква измислена новина? И за двамата има кво да се напише, ама търсите информацията на погрешното место ;-) Фейса и Ко. са да се гъбаркат с вас и особено с изтрещелите зарезани неземни убавици- "модели". Или идеята е на супер доволния и ухилен напоследък Валери да му разваляте ката ден рахата? Нема да стане!:-) Човекът се отърва от оранжевия таралясник, а тва е най–доброто, къде можеше да му се случи напоследък! Мислим, че под мойто мнение моа да се подпише поне половин България, другата половина ше пее по стадионите кък Перколета ше обслужи сектор Г и така до края на азбуката:-D

Коментирай

:)

преди 8 години

AзЪ- Къртиш Брат!!!

Коментирай

....

преди 8 години

А това, че всеки ден пишете статии за него не значи ли, че е интересен?? Големи тъпанари явно работят тук

Коментирай

Аз!

преди 8 години

Начииииииииии Азис беше написал това за А група над неговата си снимка, но пък вас какво ви бърка, че лъжете, измисляте си и обикновено пищете неверни неща........................както всички тук знаем вие НИКОГА не боравите с истината - за вас тя е непозната величина!

Коментирай

;D

преди 8 години

АХАХАХАХАХ,АХАХАХАХАХ НЯМА РАВЕН! И ВИНАГИ МНОГО ТОЧНО КАЗАНО.

Коментирай

!

преди 8 години

Отразил мдааа, а Найлон Лозанова, сектор Г, трола, табуретката, Лайнарова и с какви ли не още прякори никой не отразява..пролича си че преди е имало интерес само покрай това че беше съпруга на Божинов и че хората се интересуваха от това какво се случва с него.

Коментирай

тъпизми

преди 8 години

Гъбаркат си се хората У Faceto и Instagram, а тази тук скотната момарлега Грознева, се напъва ли , напъва да сътвори най-великите статии, които човечеството някога е чело..Я , прочетете статията в.... клюки.бг... , където Михайлов е дал интервю в Story...май не ви е по кефа да пишете ,както винаги за това... Очаквате нещо да се случи между тях, което Ви харесва, за да ги захапете и тогава видите ли ПЪРВИ ХотЛайнена разбрали и писали за това

Коментирай

!

преди 8 години

Хаааааааааааааа! Лозанова май не излиза от профилите на Николай и Валери, това ли ти е най новото хоби бе миличка, да киснеш и следиш 2ма бивши хаха. Вместо те за теб да се напъват ти гониш тях, лелеееее еродираната, незаменимата и неземната красавица да тича след мъжете.

Коментирай

Ели

преди 8 години

Не знам друго , но аз бих потънала в срам , ако всички хора разберат , че ги лъжа !!!! Тя щяла да дава съвети , наръчник на не знам какво си ..... Тази жена , без да звучи пресилено има нужда от помощ !!! Що за прост и изкукуригал човек трябва да си , да представяш чужди снимки за свои ???? Чужди крака , ръце , къщи , басейни и прочие ..... Та даже колажи с крадените снимки и дъщеря си е направила , за да убеди хората , че живее измислен живот ..... Не си принцеса , не си била и никога няма да си , защото по душа си крастава жаба !!!!

Коментирай

roro

преди 8 години

Олеееее кифлочи отвратителни, всичките на куп. Нагъзис да им надупчи гъзовете на тия двамата, че да мирясат най-накрая. Комплксари, педали, некадърни чалгари!

Коментирай

ico

преди 8 години

Що не хванат да си ударят по една п....ка тия двамката.....Каква прекрасна двойка биха били.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.