Валери като ощипан: Не съм бил на сватба с Николета! Защо толкова се оправдава?

https://hotarena.net/laifstail/valeri-kato-oshtipan-ne-sam-bil-na-svatba-s-nikoleta-zashto-tolkova-se-opravdava HotArena.net
Валери като ощипан: Не съм бил на сватба с Николета! Защо толкова се оправдава?

Валери Божинов се държи като ощипана девойка, видя HotArena.


Футболистът, който по принцип няма навика да отговаря на чужди коментари в личната си страница, разводни Фейсбук с оправданията си.

 

От мухата - слон

 

Припомняме, че Николета беше на сватбено тържество този уикенд, откъдето публикува поредица снимки заедно със сладката Никол като шаферка.

 

Вчера Божинов постна в личния си профил снимка, на която е костюмиран и конспирациите веднага се завъртяха. „Това от същата сватба, на която е била Николета“, започнаха да коментират фенове, намеквайки, че двамата с Божинов още са заедно.

 

Футболистът обаче побърза да отговори, което не е присъщо за него. „Объркал си се“, сопна се моментално Валери.

 

Явно това изказване не му се видя достатъчно на Божинката и днес отново постна същото фото, като подчерта: „Имах много запитвания относно снимката… и отново ще кажа, че не съм присъствал на сватбени тържества!!!“.

 

Защо Валери толкова се бои да го свързват с Николета? И защо се оправдава така настървено пред аудиторията във Фейсбук къде и с кого е бил. Дали пък всъщност Божинов не иска да се защити пред някоя своя нова любовница? Изводите оставяме на вас.

 

За размисъл ще оставим и още една любопитка. Днес в интервю Валери заяви с насмешка, че суетата му е адски чужда и отдавна е надживял тези „глупости“. А на костюмарското селфи е написал: „Стилът е начин да кажете кой сте, без да се налага да говорите“

13 Коментара

berby

преди 9 години

Oshtipanata e Nikoleta ..nezamenimata veche e nejelanata

Коментирай

mda

преди 9 години

Мда, личи си че човека не иска да има нищо общо с нея дори се срамува да си помисли някой че е бил с нея, дори и това да е било случайност. И какво от това, на вас какво ви влиза в работата това, и нова жена до себе си да има и какво от това, той и без това в последно време не имал жена до себе си а само човек който го е търсил за пари...това не е жена, това се казва обирджийка.

Коментирай

??????

преди 9 години

Хотарена, вместо да пишете глупости под диктовката на Лайнянова, що не публикувахте ОФИЦИАЛНОТО ИНТЕРВЮ на Валери пред в."Всеки ден", в което той признава "ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ОБИЧА НИКОЛЕТА", а??????? Много интересно всички сайтове публикуват съвсем различна от вашата информация, хайде спрете се де знаем че онази проста маймуна Николета ви плаща, ама скоро няма да има достатъчно пари за този "лукс". Тогава вие какво ще правите, а?????

Коментирай

изрещяли сте

преди 9 години

А БЕ АРЕ ОСТАВЕТЕ МОМЧЕТО НА МИРА БЕ..... ееееееееееее то бива,бива ама вашето вече граничи с умопомрачение.Нека си има приятелка вие кво очаквахте да няма ли????Я се съвземете малко.То пък да не смее човек да я остави тая изтрещяла патка.

Коментирай

Teddy

преди 9 години

Дори и най глупавия мъж няма как да се задържи с толкова глупава жена, всеки мъж има нужда да бъде разбиран, обичан, от жена която да винаги до него, да го подкрепя и да му помага, а не някоя никаквица само за пари да лапа, да си позволява това и онова и да третира мъжа си като малоумник. И ти го каза ясно в очите в интервюто което даде човека, че н иска да има нищо теб и не те обича.

Коментирай

изрещяли сте

преди 9 години

Да всички сайтове пишат статиите си без да вземат страна,обаче тук яко са във филма....МАЛОУМНОЦИ

Коментирай

<3

преди 9 години

Оправдава се защото явно вече не иска по никакъв начин неговото име да се свързва с това на госпожица Нежеланата.

Коментирай

:(

преди 9 години

Явно на ХОТ АРЕНА не им пука за потебителите,пари ли перат само в тоя сайт не знам,обаче журналистиката им е под всякаква критика да не кажа направо смешна...абе въобще спрете да влизате и да им четете глупостите

Коментирай

а

преди 9 години

ТОЧНО най-глупавите хора най-трудно се задържат с някого, защото не са способни да се себеобновяват непрекъснато и също така непрекъснато да преоткриват човека до себе си. А футболистите просто си ги влече този тип жени, така че ти тях не ги жали.

Коментирай

заедно са

преди 9 години

Оправдава се защото са заедно,точно като миналото лято. Уж Алисия се раздели с Н.Михайлов и айде и наша Николина започна да лъже,че се разделят с Божинов. Така и сега стан,, Алисия пак каза,че се е разделила с Михайлов и след две седмици...айде пак Божинови се "разделиха". И това е снимка точно от сватбата на която са си били заедно.То е обществена тайан,само наивните фенове им се връзват. Ще видите.

Коментирай

да бе да, ама друг път

преди 9 години

Заедно ама друг път ;). Не са заедно, защото омръзна на Валери, и изцепките и му дадоха просто шанс да я разкара по лесно и набързо ;).

Коментирай

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

преди 9 години

Това е от хотела на националния отбор по футбол в Правец, където са на лагер.

Коментирай

заедно са

преди 9 години

Снимките от хотела в Правец са със сиви костюми.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.