Валери, тази ли е новата ти? Вижте поредното коте, което иска да мърка около футболиста

https://hotarena.net/laifstail/valeri-tazi-li-e-novata-ti-vijte-porednoto-kote-koeto-iska HotArena.net
Валери, тази ли е новата ти? Вижте поредното коте, което иска да мърка около футболиста

Ново коте се отърква около Валери Божинов, видя HotArena.

Футболистът позира на снимка заедно с руса мацка, около която веднага тръгнаха слухове, че е новият домашен любимец на Валери.

 

Котето се казва Бояна Генова и беше една от кандидатките за „Мис Плеймейт 2016“.

 

И както всяка плеймейтка, явно и тази е решила да си прави пиар на гърба на някоя известна личност.

 

И докато някои се вързаха, че Бояна е новата на Божинов, други веднага разконспирираха ситуацията.

 

„Кой знае къде го е срещнала на улицата, искала му е автограф и се е снимала с него. То вече всяка втора иска да мърка в краката на Валери и да става известна“, коментират авери на футболиста.

 

Тя дори се хвалела пред приятелките си, че има доста сериозни намерения към футболиста, пише България Днес.

 

9 Коментара

dudu

преди 8 години

hubavo e momicheto i toi izglezhda shtastliv

Коментирай

:D

преди 8 години

Тая е просто една от многото, а той какъвто е грозноватичък, като свършат парите ще изчезнат и котетата и ще се влачи след Николета пак.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Боже, боже, че коя е Николетa, че дa се влaчи след нея.Зa товa ли мечтaят Николетa и феновете й? Госпожице, Геновa, зaщо споделяте тaзи снимкa? Остaвете феновете дa си вярвaт, че Николетa е единственa и не зaменимa зa Вaлери.Рaзвaлихте щaстливaтa вaкaнция нa орaнжевото човече в Дубaй.

Коментирай

?

преди 8 години

Валери, Валери от толкова хубави жени баш този крокодил ли намери?!

Коментирай

sport

преди 8 години

Тази е поредната която иска да стане известнЪ чрез него. Много просто момче! Хленчи, че всички само искат да си правят пр на негов гръб, а сам си го проси. На 30, с две деца, един брак зад гърба си.....да спре малко с глупостите. Иска да го запомним с футбола. Ами играй футбол! Тичай, ритай, вкарвай колкото можеш! Показвай ни снимки от стадиона, а не от кревата си! С кифленско и инфантилно поведение какъв респект от хората очакваш?

Коментирай

точно , всеки със спорта си

преди 8 години

Да, съгласна съм напълно с горният коментар! Показвай снимки от това, което вършиш-професията си, а не като жена ти с вирнати крака и гола в кревата. Това е нейна професия, не твоя , Божинка! Не и извземай дейностите и професията й!

Коментирай

Иван

преди 8 години

В интерес на истината, откакто би дузпата на онази проститутка Николета Лозанова, това момче хем се разхубави, хем стана по-лъчезарен и усмивката се появи на лицето ми. Личи си, че това момче свали едно огромно бреме от плещите си и се отърси от една голяма заблуда и фарс, какъвто беше бракът му. Браво , Божинка! Живей си живота! Той е един и никой няма да ти кажа браво, дори и жена да не поглеждаш повече. Ти си пич с огромно сърце, за разлика от бездушната и с дребни и нисши страсти вече бивша изритана съпруга- Николетка. Бъди мъж и еби, защото ебането при мъжа има лимит. Онази ще се разкрачва , докато е жива и макар дръпнала мазгата има гелове за овлажняване. Пак ще си го слага, занаята е до гроб, братле! Само деца не ръси повече!

Коментирай

преди 8 години

Валери определено изглежда щастлив, момичето е красиво и прилича на Алисия когато бяха семейство с Валери. Явно Валери не може да забрави и преживее Алисия

Коментирай

Росен

преди 8 години

Аз лично ги видях в Белград, изглеждаха повече от влюбени и наистина момичето прилича на Алисия, може би му напомня на нея..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.