Валериева фалира спонсора си (Емо Черния карал на кредити, за да й уйдисва с Бентлита и Дубай)

4504
30 Януари 2015, 16:07


В стремежа си да се прави на звезда, тъй като доста често копира поведението и действията на други познати български популярни личности, Моника Валериева успя да фалира своя любовник, който се опита да й предостави лайфстайл като на актуалните героини на деня, узна HotArena!

 

Едрият бизнесмен Емо Черния е затънал в борчове, откакто златотърсачката от Дупница му е увиснала на врата. Бившата дружка на Андреа стана голяма баровка, откакто оплете 150-килограмовият бизнесмен.

 

Кльощавичката моделка със силиконови подобрения рязко подобри стандарта си – обнови гардероба си с маркови парцали от Милано и бижута от Париж. Пред блока, в който държи квартира под наем, паркира „Бентли” с нейните инициали върху седалките, а когато й се налагаше временно да слезе от шофьорската му място, то бе, за да разкърши силикони по плажа на Дубай, пише „Уикенд“.

 

Но на рахата на дългокраката бръмчалка май му се вижда краят, тъй като покрай безконечните разход за луксозната му любовница, Скалата заорал към фалит, твърдят осведомени.

 

Емил бил в строителния сектор, който вече няколко години е в застой. Обемистият предприемач имал зад гърба си доста построени жилищни постройки. Последните година-две обаче работата рязка намаляла.

 

Във фирмата му все по-рядко идвали реални купувачи за апартаменти в новоиздигнатите сгради, а припечелените банкноти започнали да се топят я по новата 4-цифрена чанта на Моника, я по поредната екзотична ваканция.

 

„Скалата е закършил с парите и нищо чудно много скоро меркантилната му приятелка да се насочи към някой по-заможен бизнесмен. Бентлито, което тя кара, не й е подарък. То е негово, но дори не го е купил, тъй като няма откъде да извади най-малко 100 бона кеш, ами го е взел на лизинг. Започнал да взима и заеми от приятели, за да уйдисва на Моника”, шушукат в хайлайф средите.

 

Както и при предишните си любовници, и при Емо Скалата Валериева ударила на камък да се облажи със собствен апартамент. Силиконовата кукла живеела под наем в Студентски град, но много искала да купи жилището от собствениците му.

 

Правела си тънки сметки да убеди строителния бос или да извади кешовицата, или поне да запише на нейно име някой от своите непродадени апартаменти. Скалата обаче я отсвирил.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени