Валерко май няма да се връща от Швейцария! Хлапето зарязва майка си, ще живее с Дъртото коте

https://hotarena.net/laifstail/valerko-mai-niama-da-se-vrashta-ot-shveicariia-hlapeto-zariazva-maika-si-shte-jivee-s-dartoto-kote HotArena.net
Валерко май няма да се връща от Швейцария! Хлапето зарязва майка си, ще живее с Дъртото коте
Синът на Алисия и Валери Божинов предпочете да живее при баща си в Швейцария, научи HotArena.


Докато майка му обикаля по цели нощи по дискотеките, при футболиста и новата му приятелка Валерко се чувста прекрасно. Той прекара там последните дни преди началото на новата учебна година и посрещна рождения си ден и тяхната компания. Оказва се, обаче, че хлапето не се е върнало за старта на школото в България, а все още се подвизава в Лозана.


По всичко личи, че плановете на този етап са свързани с продължителното пребиваване на Божинов-младши при татко си и Биляна Дол. Валерко се похвали, че е започнал да тренира в юношеския отбор на тима, в който играе баща му - \"Лозана\". Дори вече има номер и явно не е отишъл само за 1-2 тренировки, а с дългосрочната перспектива да ходи пос тъпките на баща си.


Най-вероятно Валерко ще бъде записано в местно школо в швейцарския град. Опцията да учи в чужбина, за да получи най-доброто образование Валери и Алисия обсъждали от първия учебен ден на сина си. А трансферът на Божинов в Лозана дава перфектна възможност да реализират намеренията си. Все още не е ясно дали хлапето вече е ученик или ще пропусне една година. Той, обаче, се подготвя усилено за новото начинание, учейки немски език, пише \"България днес\".


Валерко за първи път посрещна рождения си ден далеч от майка си. Алисия се чувства спокойна, защото синът й е в добри ръце. Тя сподели, че с Биляна Дол са в прекрасни отношения. Сръбкинята изпитва уважение към нея, защото е майка на сина на любимия й. А сега самата Дол ще влезе в ролята на мамче на Божинов-младши. Покрай грижите за него със сигурност ще се размечтае за свое дете от футболиста!

13 Коментара

111

преди 6 години

Ами да се установи при истинският си баща най-после. Алисия -кучката- непрекъснато му сменяваше бащите в старанието си да си хване богат любовник.

Коментирай

Бебо

преди 6 години

В Швейцария е заради бъдещето си, а не само заради баща си. Едва ли някой може да упрекне Алисия, че не е добра майка. До сега кой се е грижил за него?

Коментирай

А

преди 6 години

Немският ще му е изключително нужен в Лозана, където се говори френски.

Коментирай

Chefo

преди 6 години

Най-после майка му ще се отърве от него. То къде ли не го подмята това дете - баби, лели, вуйчовци. Кой ли не му беше татко, с бебета и сватби му пълнеше главата...Ужас!

Коментирай

13

преди 6 години

За малкият Валерко са се грижили всичките му "временни бащи", баби и вуйчовци,Но не и Алиска-тя няма време от скачане от мъж на мъж и търсене на "нов" баща. Щеше да ражда от Н Михайлов, сега от Бирмата, утре пак от следващият......

Коментирай

Хи

преди 6 години

Не харесвам Алисия и любовния и объркан живот.Но наистина се изисква сериозна смелост да предприемеш такава крачка в живота си,а именно да си оставиш детето да живее при баща си в друга държава..Но най-важното,е че е за негово добро и в името на по-доброто бъдеще на детето..Просто ме спечели...Едно голямо браво за тази постъпка.

Коментирай

ОК

преди 6 години

Детето ще учи в Швейцария и баща му е там. Какво по-добро? Като родител, който безумно обича децата си и иска да са до него, аз бих постъпила по същия начин в името на бъдещето им.

Коментирай

Ай

преди 6 години

Младши от две седмици си е вкъщи и си ходи на училище в Италианския лицей. Наистина след няколко години ще отиде при баща си,този път в Италия,нооо ще бъде заедно с мама!

Коментирай

sis

преди 6 години

Ами защо не? Тя майка му и без това не го поглежда, а и години не даваше на Валери да го вижда. Нека сега да е със сина си, вместо да го отглеждат чужди хора, докато Ася обикаля да търси нов спонсор. А и може Биляна да е по-добра майка за него.

Коментирай

Ah

преди 6 години

Валерко си играе на баща догога?.....

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Ти да не си врачка?А,Касъмов ще пусне ли Ася толкова далече от него?

Коментирай

STAIKO

преди 6 години

DARTATA KORVA ASQ E NA K.R PRAVI BEBE OT BIRMATA DA E V KRAK S DRUGATA UTAIKA KLOZETA

Коментирай

до ай

преди 6 години

е колко дълго малкият валерко ще осигурява стандарта на майка си? От раждането си е започнал да го прави :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.