Вълка спасил Азис от нечувана гавра (Певецът на косъм от трагична участ в столичен клуб)

5143
10 Август 2015, 15:21


Румен Гайтански—Вълка спасил от чудовищна гавра фолк певецът Азис. Известния изпълнител едва не станал жертва на Дмитрий Минев — Димата по време на участие в кръчма, научи HotArena.

Драмата се разиграла в мутренските години, когато Димата бил един от най-големите бичове за изпълнителите. Никой не смеел да му се опре, заради гаврите, които си позволявал със звездите.

Азис имал участие, когато в столична кръчма, където пеел, се появил руснака, заедно с охраната си. Той на бързо строил певеца да му седне в скута и да му пее като кученце до краката песните си, пише "България днес".

Азис със сълзи го молел да не го унижава по този начин, но Димата държал певецът да седне на крака му.

В един момент Руснака го изблъска грубо и разпореди: „Я да дойдат сервитьорите и да ми направят параван. Тоя ще го… пред всички и ще го снимам с камера“, заявил още той.

Настанала истинска суетня, а притеснени келнери се строили в шпалир около масата. Димата си разкопчал панталона, докато певецът плачел и го умолявал, да прекрати гаврите с него.

За късмет на Азис, точно в този момент, в кръчмата се намирал и мъжът на Ивайла Бакалова–Румен Гайтански–Вълка. Именно той се намесил и разубедил Руснака да не прави циркове, давайки знак на Азис да се изнесе от заведението.

Димата беше страшилището на кръчмите. Всички певци трепереха от него, веднъж беше на косъм да посегне и на Камелия. Много мразеше ромите, непрекъснато се гавреше с тях“, спомнят си музиканти от оркестъра на заведението.

„Няма да коментирам каквото и да било от миналото. Това вече не ме засяга“, не отрече към днешна дата Азис. Певецът е загърбил и забравил контактите си с подземния свят, освен това е забранил и на близките си да коментират.

След този случай Азис става изключително близък приятел с Румен Вълка и Ивайла Бакалова. И дори след като двойката се разделя, той е този, който се опитва да ги помири заради дъщеря им Рая.

Певецът и до днес е изключително близък с миската. „Ние сме като сестри. Все едно една майка ни е раждала“, казва той по адрес на миската, с която всеки свободен миг, прекарват заедно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Васко
преди 2 години
-1
Много гот ми беше, лапнах тук и там и си тръгнах
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени