Валя Войкова изневерила с най-добрия приятел на мъжа си (Всичко за аферата)

4059
11 Август 2013, 13:00


Валя Войкова не е никаква жертва, а инициатор на разпада на 20 – годишния си брак. Тя първа изневерила на мъжа си, като съгрешила с негов много близък приятел, научи HotArena.net.


След като доста време в публичното пространство съчувстваха на красивата журналистка за изоставянето й от съпруга й Пламен Иванов, на показ лъсна цялата истина.


Оказа се, че не Хилда Казасян е откраднала мъжа на Валя, а Войкова първа е кръшнала. Когато съпругът на топ журналистката научил за изневярата й с близък негов приятел, бил просто съкрушен.


Пламен и Валя се разделили, но предпочели да не прибързват с оповестяването на развода си. Надявали се, че може да загърбят неприятната ситуация, но не се получило и се стигнало до развод.


Войкова поела по своя път. Тя се съсредоточила върху работата си по новинарските емисии. Пази в тайна личния си живот и никой не е наясно дали връзката й, причина за разрушаването на 20 годишния й брак, продължава.


Пламен също преживял тежко развода си. Скоро обаче съдбата го възнаградила с нова, още по-силна и обещаваща любов.


С Хилда Казасян се оказали сродни души, сякаш родени един за друг. Изглеждали толкова щастливи, че дори близките им приятели трудно биха си ги представяли поотделно, пише „Уикенд”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени