Ванеса копира албанска звезда и се надува се на феновете си

https://hotarena.net/az-jenata/vanesa-kopira-albanska-zvezda-i-se-naduva-se-na-fenovete-si HotArena.net
Ванеса копира албанска звезда и се надува се на феновете си
Фолк певицата Ванеса, която се прочу покрай последните си садо-мазо изпълнения в клипа си „Още“, сега напира да замяза на албанската звезда Ера Истрефи в новия си клип, чието заглавие засега се пази в тайна, видя HotArena.

Това става ясно от снимките, които младото попълнение на Ара пусна във Фейсбук. На фотоса тя се е докарала досущ като Ера, коментират нейни фенове. Те даже се чудят дали новото парче не е с поп звучене. Самата певица не отговаря на въпросите на почитателите си, заради което част от тях констатираха, че се е надула, пише „България днес“.

3 Коментара

цък цък язък

преди 6 години

Тая вече 5 години не може да пробие. Имаше някакъв шанс, докато беше с естествена и младежка визия, но с тази руса метла, тежък грим и леко поведение не може да впечатли. А и щом още не си е намерила спонсор едва ли ще стане работата...

Коментирай

Хммм

преди 6 години

Тази какъв пройзход има?

Коментирай

===

преди 6 години

От Ямбол е и не е циганка, ако намекваш това.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.