Ванга орисала звездата на ЦСКА

3260
23 Май 2011, 10:50


Иванка, 70-годишната баба на нападателя на ЦСКА Спас Делев, му предсказала бляскавата футболна кариера, още докато настоящият голмайстор на червените гонил топките по прашните улички на Ключ.

 

Възрастната жена имала свръхестествени способности и често врачувала на съселяните си от петричкото село, чиято гордост е свръхзвуковият дребосък.

 

Преди години бабата на Спаско се прочула в Ключ, че познава бъдещето, тъй като често беседвала с Ванга. Преди смъртта на петричката пророчица Иванка се отбивала на гости в къщата й в Рупите. 

 

Покрай познанството си с Вангелия Гущерова бабата на футболиста необяснимо и за самата нея как придобила и дарба да поглежда напред във времето, твърдят хората в село Ключ пред "Уикенд".

 

Всъщност самата Ванга предрекла, че Делев ще стане голяма футболна звезда. Когато Спаско се родил, баба му Иванка отишла да почерпи Ванга с шоколадови бонбони за щастливото събитие.

 

"Унукът ти ке се прочуе со таланта си – спортист ке бъде!", орисала бебето великата пророчица.

 

Когато Спаско бил едва четиригодишен, баба му Иванка вдигнала ръце от пакостите му с топката и на една седянка по пладне, изрекла: "Ей, Боже, Боже, това момче целият му живот ще мине да гони топка след топка". Така и станало...

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени