Ваня Червенкова чукна 50 в Дубай (Вижте МНОГО СНИМКИ от уникалното парти)

12770
30 Март 2017, 18:00


Ваня Червенкова избра да отбележи 50-годишния си юбилей със стилно бяло парти в най-тузарското заведение в Дубай, научи HotArena.


Бизнес дамата събра точно 50 свои близки и приятели в ресторант "At'mosphere", който се намира на 124-я етаж на луксозния хотел "Бурж Халифа". Освен на невероятната гледка на емирството нощем, гостите на Ваня са се насладили на уникални кулинарни шедьоври и маркови напитки.


Сред гостите на Червенкова бяха дъщеря й Никол със своя приятел, редица верни дружки от България, сред които и главния редактор на "Папараци", както и нейни бизнес партньори от Дубай. Всички те останали без думи от тоалета на юбилярката. Тя се бе издокарала в рокля с телесен цвят и бели орнаменти, която подчертава все по-слабата й фигура.


Освен с тузарското празненство, бизнес дамата ще запомни 50-я си рожден ден и с поредното начинание, което подхвана. Навръх празника си, тя промотира екзотичния парфюм  „AREEJ”, който ще дистрибутира ексклузивно както в България и Дубай, така и в парфюмериите по целия свят. Цената на парфюма у нас е 138 лева, той вече се продава на сайта на Червенкова.


В последната година бизнес дамата развива уверено бизнеса си с хранителни добавки. Милионерката успешно лансира продукта си за отслабване „Биваред Diet”, който се радва на изключителни продажби. Вече се предлага и „Биваред Бюти”, който е невероятен комплекс за жени след 45 години и гарантира младежки външен вид без намесата на скалпел, пише "Уикенд".

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени