Ваня Червенкова неузнаваема преди операциите

3850
24 Декември 2015, 17:00


Ваня Червенкова е напълно неузнаваема преди операциите, които се принуди да си направи преди няколко години. Бизнес дамата преди 12 години легна под скалпела, но не по своя воля, а по необходимост, научи HotArena.

На 27 юли 2003 г. във Варна наемен убиец стреля по Ваня, докато тя е с 8-годишната си тогава дъщеричка Никол. Единият куршум минава под дясното око и излиза през черепа.


Вторият се врязва зад ухото и излиза през лявата буза. Третият влиза откъм гърба и разкъсва белия й дроб и плеврата. Следващите два раздробяват дясната й ръка. 

В първия момент тя дори не осъзнава какво се е случило с нея. Часове по-късно медиите я обявяват за починала, но лекарите успяват да я спасят.

Самата Ваня признава, че е преживяла клинична смърт, но е успяла да се върне обратно. Видяла Бог и Рая, но е по-щастлива, че се е върнала, за да разкаже за тях.

„Аз съм една от малкото щастливки, които се радват на милосърдието на Господ, защото съм била там, където малцина са били, защото съм се върнала оттам, откъдето почти никой не се връща. Там се научих и на прошка”, разказва Червенкова. 

Оцеляването й е истинско чудо, а след това й се наложило да се подложи на поредица пластични операции. Освен с нова визия, с която къса с имиджа на счетоводителка, Червенкова успява да преоткрие себе си изцяло.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени