Ваня Червенкова празнува ЧРД в Дубай, пусна уникални хапчета с рибен колаген срещу бръчки

3931
27 Март 2017, 15:00


Ваня Червенкова празнува първия си голям юбилей днес, 27 март. Бизнес дамата става на 50 години и не крие възрастта си. Тя ще отпразнува годишнината в тесен приятелски кръг.

Преди дни Червенкова замина за Дубай с дъщеря си Никол, годеника й, както и двама близки приятели. Там пък я чакат съдружниците й от фирмата. Ваня е резервирала един от най-хубавите ресторанти, където ще е купонът.

За рождения си ден Червенкова пуска на пазара и втори продукт от успешната си серия „Биваред”. След като преди няколко месеца лансира хапчета за отслабване, които се радват на феноменален успех и наистина действат, сега милионерката представя и специални капсули с рибен колаген и хилаурон. Те пък са предназначени за жени след 45-годишна възраст и опъват бръчките без необходимостта от хирургическа намеса.

„На практика промяната се извършва в самия организъм. След по-малко от 2 месеца кожата се изпъва, бръчките са заличават и лицето засиява. Това е последното световно чудо, а аз предлагам продукт на най-високо ниво”, доволна е Ваня Червенкова. За разлика от подобни добавки, които струват над 100 лева, нейния „Биваред Бюти” е само 38 лева с включена доставка до дома. Тези дни Ваня ще пусне и собствен парфюм, разработен в Дубай.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени