Ваня Червенкова се топи като ескимо на клечка

https://hotarena.net/az-jenata/vania-chervenkova-se-topi-kato-eskimo-na-klechka HotArena.net
Ваня Червенкова се топи като ескимо на клечка

Провокирана от обидите на Албена Вулева, че е дебела, Ваня Червенкова отново е на диета. Популярната бизнес дама яде само плодове и зеленчуци, а резултатите не закъсняха, видя HotArena.

Тя се топи като ескимо на клечка.

Близки до бизнес дамата обаче сериозно се притесняват за нея. Причината не е в желанието й да свали още някое кило, а защото отслабва прекалено рязко, пише „България днес”.

Тревогите им са свързани със здравословните проблеми, които Ваня Червенкова може да си докара. Освен това подобно рязко отслабване не се отразява на добре и на кожата, която може да увисне.

4 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Хора,престанете да ни я набутвате!Свалила някое кило,и олеле!Къде я видяхте стопена,ами грозна жена си е,това е...........с голяма глава и грубо тяло.......... Стопила се била,да ама не!!

Коментирай

персенк

преди 7 години

нищо не е стопила. всичко с "прочутата й диета" беше мижи да те лажем. мутрафонката прескача до тук и там да й смукат тлъстините и после се пъчи с тоалети, които не са за жена на нейните години. видях клипа й от някаква фитнес зала- направо да му се доповръща на човек. то са чупки, то са стойки то са патешки муцуни в селфитата й. винаги гледа надолу, винаги косата й крие суратя. защо ли -а ? крие петорната си гуша и сговнената от пластични операции и десет пласта фон дьо тен гнусна физиономия. не понасям албена вулева, но за някои неща е права по отношение бабушкера червенкова

Коментирай

преди 7 години

Изкукало бабе. Къде е тръгнала да си прави селфита на превтасалата физиономия?!

Коментирай

pras4o

преди 7 години

грух-грух

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.