Ваня Червенкова вдигна луд скандал на сервитьорка (Бизнес дама, пък без обноски!)

2505
27 Януари 2016, 15:00


Ваня Червенкова определено не може да се похвали с обноски, които да отговарят на претенциите ѝ, научи HotArena.Бизнес дамата вдигнала луд скандал на сервитьорка в столичен ресторант, и то за глупост. Момичето на няколко пъти объркало поръчката на Ваня и после горчиво съжалила. Червенкова така поставила на мястото ѝ обслужващата я девойка, че тя не могла да сдържи сълзите си и избухнала в рев, обясняват присъствали на грозната случка.„Ваня не я е нагрубила, не я е и обидила. Посочи грешките в обслужването и й даде да разбере, че на масата не седи който и да е, а човек, който изисква уважение“, коментират очевидци на ситуацията.  Според тях Ваня не е искала да обижда момичето и се почувствала неудобно, като видяла как го е разстроила, пише "Всеки ден".Брадърката си е създала внушителен образ на бойна дама, с която е по-добре да не си имаш приказка на въпреки. В последните години "Желязната лейди" се трансформира не само външно, но и вътрешно. Бизнес дамата е успяла да развие качества като спокойствие, търпение и благост, които преди ѝ липсваха. След участието й във „ВИП Брадър“ много хора я заобичаха, но все пак продължават да гледат на нея със страхопочитание.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kifla
Преди 1 година
0
Пу-пу,ебати змея........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дима
преди 2 години
-1
Прав сте, че се случва обслужването, дори в така наречените "елитни" ресторанти, да не е на необходимото ниво. В подобни случаи не е нужно да разплакваме сервитьора, демонстрирайки превъзходство, базирано на финансови възможности - обслужващия персонал не е виновен за липсата на обучение и/или контрол, достатъчно е да помолим управителя да смени сервитьора, дори не е необходимо да уточняваме фактите налагащи тази смяна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
BG
преди 2 години
-3
oooooooooooooooooooooooooo ja stiga tozi bokluk VANJA deto s glupavata si dieta razo4arova cijala BG 6TE MI GO OPRAVDAVATE KATO ISLA MORKOVI I ZELE DA SI GRIZE U DOMA BOKLUKA MRASEN I POVE4E NE NI GO POKAZVAJTE 4E ME E GNUS OT MAZNOTOT I LICE
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 2 години
-1
Предполагам ,че ресторанта е бил луксозен и е нормално в такова заведение обслужването да не включва неколкократно объркване на поръчката. Имайки предвид и бакшишите които се оставят. За жалост в много заведения,включително класни , персонала не е на ниво.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени