Ваня Червенкова взриви нета със снимка! Показа се тотално вталена (Вижте смайващата разлика между визията й преди и сега)

https://hotarena.net/laifstail/vania-chervenkova-vzrivi-neta-sas-snimka-pokaza-se-totalno-vtalena HotArena.net
Ваня Червенкова взриви нета със снимка! Показа се тотално вталена (Вижте смайващата разлика между визията й преди и сега)

Бизнес дамата Ваня Червенкова се превърна за пореден път в пример, който доказва до какви положителни резултати могат да доведат желязната воля и търпение на човека, видя HotArena!

 

Устата лейди дълги години беше с пухкава фигура и това не представляваше проблем за нея. Дори и по-едра, Ваня се чувстваше комфортно в кожата си.

 

В последно време, обаче, Червенкова бе решила, че е дошъл момент, в който нещо в живота й трябва да се промени. Повечето жени, както и Ваня, започват от визията.

 

Хранителният режим, благодарение на когото бизнес дамата се стопи, отдавна е разпространен в медийното пространство. Дори възникнаха спорове дали е напълно безвреден и щадящ, както го описва Червенкова, или всъщност е доста опасен.

 

Брюнетката не се поколеба да разкрие диетата си пред всички, които проявиха интерес как точно е успяла да отслабне.

 

Няколко месеца по-късно Ваня показа, че пълната й промяна продължава. Тези дни тя публикува фото в своя Фейсбук профил, на което изглежда още по-слаба. Барнала се е със свежарски къси гащи и блуза в ярко зелено, които й стоят доста секси.

 

Снимката предизвика фурор, а похвалите за желязната воля на Червенкова, благодарение на която днес тя изглежда безупречно, не спираха да валят.

8 Коментара

Мария

преди 8 години

В главата защо не е отслабнала?Нали навсякъде се слабее?

Коментирай

Pepi

преди 8 години

I na men mi napravi vpe4atlenie, 4e rucete i sa mnogo puhkavi v sravnenie s krakata. Mai si ima fotoshop.

Коментирай

Лена

преди 8 години

От почти два месеца се храня разделно, както го прочетох в интернет като "диетата" на Ваня Червенкова. Отслабнах близо 8-9 килограма и въпреки, че познатите ми забелязаха промяната, не е като при нея. Или се прави още нещо, или снимките са обработени с фотошоп.

Коментирай

Их

преди 8 години

А замисли ли се,че тя може да я пази вече много време? Все фотошопа ви е в главата. Аз я направих 3 пъти (общо 36 дни) с почивки и свалих 19 кила. В лицето също не съм ослабнала,но ми беше слабичко. Жената просто в лицето си е такава..

Коментирай

д

преди 8 години

прасе си е.

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Квото и да прави, в муцуната си е шопар. Първо силикона в джуките и после големите бузи. Мила, отиди на пластичен хирург. Крайно време е. Видя че с диети не става.

Коментирай

lola

преди 8 години

A zashto li ne sa uvisnali kozite i pri tova drastichno otslabvane...mai ''fotoshopa'' e vinoven..

Коментирай

n

преди 8 години

Освен, че е пазила диета си беше правила и операция на щитовидната жлеза. Разбира се, че ще отслабне жената ако е имала преди това някакъв хормонален проблем.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.