Ваня Джаферович къта наградата от „Сървайвър “, захваща се с доходоносен бизнес след „Капките“

1556
22 Май 2017, 12:51


Футболистът Ваня Джаферович се оказа всестранно развита личност, узна HotArena.


В шоуто за имитации той показа, че може доста успешно да влиза в чужд образ, да пее и да танцува. Сценична треска не го притеснява, а чарът е най-голямото му оръжие. Преди да стане тв звезда в "Като две капки вода" и "Сървайвър", Ваня бе и доста успешен футболист. А сега се е засилил да става футболен мениджър.


Джаферович не веднъж е споделял пред близки, че още къта наградата от предаването за оцеляване. Тогава той завърши на първо място и прибра цели 100 бона. Тъй като не е намерил най-разумния начин да ги похарчи, той предпочита да ги пази за черни дни. А и в главата му са мисли как да спечели нови суми, а не да харчи вече изработените.


За разлика от много други бивши футболисти, които лежат на стари лаври и спестявания, Ваня се е насочил към ново бизнес занимание, което е доста доходно. А, освен това, отново е свързано с играта с коженото кълбо. Той смята, че има всички необходими качества, за да стане футболен мениджър. Затова е и сред основателите на нова агенция за футболни мениджъри.


В тази си роля Джаферович започва да обикаля родните стадиони веднага след края на участието си в "Като две капки вода". Акцентът му ще е върху младите играчи, които търсят поле за изява в голям тим и унас или в чужбина. Ваня е познато име във футболните среди и със сигурност връзките му ще помогнат да урежда доходоносни трансфери на изгряващите звезди. А и тях ще прибира солидна комисионна, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени