Ваня Щерева си ляга с 12 години по-млад мъж

1455
30 Септември 2017, 12:00


Неочаквано признание направи Ваня Щерева по време на конкурса „Мис ВИП Брадър”. В Къщата, в която вечно усмихнатата писателка ще живее време заедно с други известни личности, без притеснение заяви, че е имала куп неуспехи в живота си. 
 
47-годишната писателка е родена във Варна, където завършва спортно училище със специалност лека атлетика, висок скок, после продължава в НАТФИЗ с „Актьорско майсторство за куклен театър”, като по-късно се прехвърля в класа на проф. Стефан Данаилов „Актьорско майсторство за драматичен театър”, а дебютът й на театрална сцена е в комплект с този й в музиката. Прави го в края на 2002 г. в пиесата „Кукувицата”, в която играе главна роля, а освен това е и автор на музиката към спектакъла заедно с Георги Георгиев от група „Остава”.

По онова време, когато Ваня изглеждаше като човек, сбъднал с лекота всичките си мечти, животът е изправя пред много изпитания. Именно за това призна тя в Къщата на „ВИП Брадър”, с което учуди съквартирантите си. Направи го по време на конкурса „Мис ВИП Брадър”, когато Дани Милев я попита кое е по-важно за нея, тъй като е „остро перо, неуспяла певица, актриса… „Това, че съм не успяла певица е един от неуспехите ми. Аз имам много други неуспехи. Събрала съм всичките си провали в първата си книга и направих от нея успех. Така че всеки неуспех за мен е път към успеха”, отсече мъдро Ваня Щерева.

Безсъмнено е така, защото „Образцов дом” е преиздавана многократно и е една от най-продаваните съвременни български книги.

„В общи линии аз съм една певица, която поизвади един-два полухита и един твърде закъснял албум. Снима се гола за корицата на „Плейбой” и спря дотам. За която обаче все още пишат по вестниците. Присъствам редовно по жълтите колонки в пресата. Дори нищо съществено да не правя, те решават, че е интересно. Истината обаче е, че аз съм една средностатистическа „звезда”, която се изрисува с татуировки, продупчи се къде ли не, обръсна си главата и се разведе”, пише Ваня Щерева за себе си в „Образцов дом”. Следват още няколко книги, както и включването на писателката към екипа на сценаристите на един от най-гледаните сериали „Под прикритие”.

В личен план срещна щастието преди няколко години. Приятелят й се казва Алекс. Двамата се запознават случайно в офис на мобилен оператор, в който отишли да си платят сметките. Алекс бил придружаван от свой приятел, който пък се оказал такъв и на Ваня Щерева. И така от дума на дума се сближили. После, малко по-късно, на писателката й трябвал китарист и се обадила на въпросния приятеля. Той пък звъннал на Алекс, тъй като съчетавал другите си занимания със свиренето на китара, пише "Таблоид". Половинката й е с 12 години по-млад от нея, което не пречи на хармоничните им отношения.
 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени