Ваньо Алексиев счупи „Бугатито“ за 5 милиона лева! Ремонтира очукана предница във Франция

https://hotarena.net/laifstail/vanio-aleksiev-schupi-bugatito-za-5-miliona-leva-remontira-ochukana-prednica-vav-franciia HotArena.net
Ваньо Алексиев счупи „Бугатито“ за 5 милиона лева! Ремонтира очукана предница във Франция

Транспортния бос Ваньо Алексиев бере големи ядове покрай уникалния си автомобил „Бугати Широн“, с който смая България това лято, узна HotArena.

 

 

Само няколко месеца след като возилото за 5 милиона лева бе доставено на 55-годишния тузар, се наложи най-скъпия автомобил в света отново да поеме към завода във френския град Молсхайм, писа „Уикенд“.

 

 

Според една от версиите уникалното „Бугати“ е получило повреда в предното окачване, други пък твърдят, че колата е отишла за ремонт във Франция с очукана предница, вследствие на честите удари в „легнали полицаи“ по родните пътища.

 

 

Автомобилът е с много ниска предница, която е по-малко от педя над земята и е почти невъзможно да се преодолеят бабуните по пътищата. Тази кола е само за магистрали или за държави с гладки като лед пътища. Отделно от това автомобилът се нуждае от смяна на масло и филтри, които се извършват само в специализирания сервиз на „Бугати“ във Франция“, коментира приближен до боса на „Биомет“, най-голямата транспортна фирма в страната.

 

 

Проблемите на Алексиев със спортното „Бугати“ започнали веднага, след като то му бе доставено след 17-месечно чакане. Още на първия ден баровецът закачил возилото на „легнал полицай“ в столичния квартал „Бояна“. Оказало се и че колата не може да преодолее безаварийно и неравните и осеяни с дупки малки улички около имението му. Заради това богаташът наел специален гараж в подземието на жилищен комплекс от затворен тип на столичния булевард „България“, където нощувал автомобила му. 

 

 

Когато реши да го шофира, той отива до затворената клетка с „Ролс Ройс“-а си и се мести на „Бугати“-то. Това му създава известни трудности, но пък няма друг вариант да опази здрава колата “, одумват неволите на милионера хора от обкръжението му. Въпреки всички предпазни мерки, взимани за съхраняването на колата за 5 милиона лева, предната броня на возилото била очукана като войнишко канче и затова преди седмици се наложило колата да бъде пратена за поправка.

 

 

Засега не е известно каква фактура ще получи Ваньо Алексиев за изправянето на най-скъпите ламарини в света. Знайно е обаче, че само смяната на масло и филтри струва 20 000 евро, а подмяната на четирите гуми – 40 000 евро. Ремонтът най-вероятно ще продължи поне 2 месеца, тъй като франсетата умишлено бавели поправката на детайлите, за да оправдаят солените цени.

 

10 Коментара

kapa

преди 5 години

A tova do nego doina krava li e

Коментирай

AH

преди 5 години

Ah pak li tozi zamrazen gushter? Tozi moje da igrae glavna rolja kato DINOZAWAR -IMA TOCHNO TAKAWA MUTRA. SKRIT PEDERAST!

Коментирай

Бугатито не го прай по-красив нито него нито Цвети проститутката

преди 5 години

Той си остава стар грозен и сбръчкан а тя проститутка която всички я знаят че е платена държанка а преди това си даваше путката за 500 лева аман

Коментирай

Забелязахте ли че Цвета миризливата шутка си е оперирала кривия нос?След коментарите под статиите за нея не е могла да преживее истината и това оперира а да я видите хептен без нищо да си

преди 5 години

Чака наследство Ваньо като пукне ама и без наследство ще остане и без мъж щото никой няма да я вземе никой не иска смърдел като нея става за веднъж да и се изпразниш в устата и да го размажеш по увисналия и силикон и до там

Коментирай

Колева

преди 5 години

Абе кой е този, че пишете често за него? Само в този сайт съм виждала тази восъчна муцуна

Коментирай

Виктория

преди 5 години

Много сте нападателни,човека има фирма работи,може позволява си жив и здрав да е да си разполага както сметне за добре парите! Вие какво сте постигнали? Само хейтите от злоба и завист. Аз ако бях на негово място с кеф щях да дразня с парите си!

Коментирай

ИНТЕРЕСНО МИ Е...

преди 5 години

МАЙ С ДРУГО СЕ ЗАНИМАВА ТОЯ!!!???? РЕЙСОВЕТЕ СА КАМУФЛАШ!! ТАКА БУГАТИ ЗА 5МНЛ НЕ СЕ КУПУВА И ПОКАЗВА!!!

Коментирай

о

преди 5 години

Той е този, който виждаш - восъчна фигурка, собственик на Бугати. И в ролята си на такъв бива споменаван и тук.

Коментирай

Алооо прокуратурата кога ще се самосезира да види на тоз дядка от къде ми идват паричките????

преди 5 години

Арабаджиеви стайкови Баневи ами тоя какви схеми върти айде вземете се в ръце!

Коментирай

до ИНТЕРЕСНО МИ Е...

преди 5 години

глупачето ми то :) имаш ли представа от транспортния бизнес и колко печеливш може да бъде, ако имаш акъл да го управляваш? Такива като теб не могат да видят по-далеч от сферата на обслужването.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.