Ванката на Слави къта 500 бона в банка (Почти не харчи, влага всичко)

4959
27 Март 2015, 12:00


Реквизиторът на „Шоуто на Слави“ Иван Атанасов – Ванката, със симпатичния говорен дефект, е доста богат мъж. Комикът къта 500 хиляди лева на срочен влог в голяма родна банка, научи HotArena!

 

Заклет ерген като големия си шеф, Атанасов бил изключително скромен в личния си живот и слагал настрана почти всеки лев, който изкара. Ванката не излизал на обяд с колегите си, а предпочитал да хапне саморъчно направен сандвич между репетициите, пише „Всеки ден“.

 

Радвал се и на честта да износва сценични облекла от шоуто, така че дрехите също не били перо в бюджета му.

 

Иван бръмчи с древен „Нисан“ с минимален разход на гориво, но гологлавият му шеф осребрява фактурите от бензиностанцията, тъй като човекът изпълнява задачи на предаването – я ще занесе костюмите на химическо чистене и поправка, я ще се погрижи за кетъринга, или ще плати някоя от многобройните сметки.

 

Хора от шоуто твърдят, че заплатата на бузестия чичко е скочила до 2500 лева след последното увеличение в края на миналата година. Тогава парите на балета бяха отрязани за сметка на тези на сценичните работници. Освен това Ванката изкарвал поне още толкова от хонорари, след като се завърна на екран.

 

Преди години биг босът на шоуто го превърна в звезда, а после го разжалва и го върна зад кадър.

 

В миналото Ванката се бе издигнал до един от гвоздеите в предаването на Дългия и често разведряваше обстановката в студиото с лакърдиите си. От миналата есен обаче Атанасов е реабилитиран и отново започна да трупа време пред камерите с участието си в култовата „Вечер на Северозапада“ в компанията на Краси Радков, Борис Солтарийски и Годжи.

 

Навремето Ванката се уреди и с апетитна реклама на паста за зъби, като солидният петцифрен хонорар бил внесен до стотинка на сметката му. Пестеливецът се намирал в толкова цветущо финансово състояние, че при желание можел когато си реши да тегли една на Слави и предаването и да си живее само от лихвите по депозитите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени