Ванката от КуКу бенд пред развод! Подробности за семейната му драма

2726
05 Ноември 2014, 16:00


Забавният китарист на Слави – Иван Стоянов е потънал в семейни проблеми. Непрекъснато се кара със съпругата си заради собствената си работа, както и за възпитанието на детето им, узна HotArena.net.

 

Жената не искала щерката да се занимава с музика и не давала на Ванката да я учи да свири. Това натъжавало китариста, но съпругата му знаела какво е да си с музикат вкъщи и не искала и наследницата им да страда.

 

Преди Стоянов трудно е печелил от заниманието си и едва изхранвал семейството си. През 2007 обаче късметът му се усмихва и започва работа в бенда на Трифонов. Сега печели доста добре, но за сметка на това цял ден е отдаден на ангажиментите си към шоуто – репетира, а вечер се прибира след 21 часа.

 

Финансовото му състояние обаче не било достатъчно, за да накара жена му да си трае. Тя непрекъснато му вдигала скандали и дори го заплашила с развод, пише в. „Галерия“.

 

Цветан Недялков, колега на Ванката от КуКу бенд, решил да помогне. Всъщност другият китарист е кум на семейството и той направил така, че пълничкият да започне работа при Слави.

 

Цветан решил сега пък да оправи последствията и го играел семеен терапевт на двойката. Срещал се с тях поотделно, изслушвал проблемите им, а накрая им помагал да намерят компромисно решение.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени