Ванката: Заради гаврите на Слави останах стар ерген (Вижте колко бона къта в банката реквизиторът)

3635
10 Януари 2016, 16:00


Колоритният реквизитор на „Шоуто на Слави” Иван Атанасов – Ванката, е доста богат мъж, научи HotArena.

Комикът кътал около 200 000 лв. на срочен влог в банка. Всеки месец Ванката заделял по 1500 лв. от заплатата си и преживявал с остатъка от 1000 лв.

Преди години Слави го превърна в звезда и в един от гвоздеите на шоуто, а после го разжалва и го върна зад кадър. В миналото Ванката се бе издигнал до един от гвоздеите в предаването на Дългия и често разведряваше обстановката в студиото с лакърдиите си. Навремето реквизиторът се уреди и с апетитна реклама на паста за зъби, като солидният петцифрен хонорар бил внесен до стотинка на сметката му, пише "Уикенд".

Пестеливецът се намирал в толкова цветущо финансово състояние, че при желание можел когато си реши да тегли една на Слави и предаването и да си живее само от лихвите по депозитите. Въпреки завидното си финансово положение, Ванката бил нещастен в личния си живот. Реквизиторът, който гони 50-те, хвърлял вината за своята самотност върху шефа си.

В разговор с шефа си Атанасов директно го обвинил, че му е създал имидж на полуидиот и затова е останал стар ерген. Това отблъсквало евентуалните мераклийки за сърцето му и Ванката не можел да си намери приятелка. Дългия го третирал като прислужник и често го викал по време на ефир да развеселява зрителите, отнасяйки куп подигравки. Едва, когато Ванката започнал да ходи депресиран на работа и Слави забелязал, че е подтиснат, наредил на сценаристите и актьорите да спрат гаврите със стария ерген. Дългия дори му обещал в най-скоро време да го задоми за някоя подходяща мома.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени