Ваня бие шута на DJ Дамян?

3947
22 Ноември 2013, 10:40


Ваня, половинката на DJ Дамян, намекна, че може и да го зареже.

 

Изпълнителката се изпусна в предаването “Plovdiwood” на предаването DCTV в рубриката, в която сама трябваше да си зададе три въпроса. Феновете са в шок, че първият въпрос, който Ваня пожела да я попита водещия е кога ще се раздели най-накрая с Дамян.

 

Отговорът й беше първо положителен, но после се обърна към камерата успокоително към любимия й. Изневерите бяха другата тема, която предизвика подозрение в редиците на поп-фолка. Ваня категорично отказа да обяви, че Дамян не й изневерява, защото ако е обратното, щяла да се изложи. Добрата новината е, че тя не знаела да й слагат рога. „Плаках, когато пях „Котето“, беше другата бомба, която хвърли Ваня. Парчето със скандален текст беше обаче най-големият хит по дискотеките и изпълнителката вече не съжалява, че го е изпяла.

 

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Доста повърхностно заглавие!
преди 3 години
0
Имах редкият шанс да работя с тази двойка, казвам редкият, защото не бях работила във фолка. И смело смея да твърдя, че са изключително земни, приятни, грамотни, с леко и уютно чувство за хумор. Винаги с удоволствие си спомням за тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.33 mb
total execution time: 49.653053283691 miliseconds
mysql execution time: 34.794092178345 milliseconds