Варод повери „Поверително от” в ръцете на гаджето си

3094
20 Август 2011, 16:12


„Поверително от”, което се излъчваше по НТВ, отскоро е изцяло поверено в ръцете на ивент менажера и ПР Татяна Петерсен. Гаджето на инвеститора в българското кино Дейвид Варод ще се грижи за добрия имидж на предаването, като прогнозите са да го вдигне на върха.

 

 

От НТВ доста бяха занемарили „Поверително от” за сметка на приятелите си Иван и Андрей и това подразнило продуцентите на предаването. Затова те са напуснали телевизията и от тази есен вече ще се подвизават в далеч по-преуспяващата ТВ7.

 

 

Продуцентите на „Поверително от” и телевизията ще си помогнат взаимно, като докато ТВ7 лъска имиджа на светската рубрика, Татяна Петерсен и Дейвид Варод ще дават своя принос за телевизията. Варод планира да консултира новите менажери в младата ТВ 7, а както знаем, всичко, до което се докосне кинаджийския бос, се позлатява.

 

 

В комбина с новото си гадже - Татяна Петерсен, те са великолепен тандем и „Поверително от” неслучайно е поверено на нея.

 

 

Така че не ни остава нищо друго, освен да пожелаем успех на предаването в новата телевизия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Димитър
преди 6 години
0
На това предаване Педерсен е продуцент от самото начало. Както е известно, тя бе ПР на холивудската дива Сабрина Паризи, която имаше своя рубрика в предаването на Педерсен. Не виждам с какво Варод е помогнал на Татяна, когато тя далеч преди да станат двойка си има и предавания и успехи в бизнеса. Определено Варод, който е доста по-възрастен от нея, се е уредил този път с готина и умна мадама. Добро е решението да се преместят я ТВ 7, определено Нова не заслужаваше професионално направено предаване като това. Жалко само, че изтритите и скучни Иван и Андрей пак ще имат предаване, така и не разбраха, че за нищо не стават.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени