Васа Ганчева взе пари и от Карбовски

3290
05 Юни 2011, 09:51


Всяка публична проява на медийната критичка Васа Ганчева се оказва платена. Подкупена или хонорувана, както повече ви харесва. За първото си участие след скандала със скритата камера, който й спретнаха Иван и Андрей, тя също поиска пари - този път от Мартин Карбовски.

 
 
Пред него Васа отново демонстрира огромно самочувствие и отказа да се извини за деянията си.
 
 
Ганчева невъзмутимо заяви, че приема телевизионни и други ангажименти единствено срещу заплащане.
 
 
"Наскоро ме каниха от ТВ7 да гостувам на Емил Кошлуков, но като поисках хонорар ми заявиха, че нямат такава практика и не отидох. Ами да си въведат", заяви Васа.
 
 
Между водещия и гостенката му се разрази спор, като на няколко пъти той я призоваваше да поиска прошка от хората, които четат коментарите й, тъй като ги пише срещу подкупи.
 
 
"Няма да искам прошка. Защо да го правя?! Аз не се чувствам виновна, отказвам да кажа "Сбърках!". Наистина бях безкрайно наивна, но аз имам цена и държа на нея", твърдо критичката. 
 
 
Устатата Васа оправда взимането на пари от пратеника на "Съдебен спор" с безумния довод, че не е знаела кои стои зад предаването. Едва ли обаче има човек в държавата, който да не знае, че "хлебарките" Иван и Андрей продуцират предаването, което е част от неделната "Станция Нова". 
 
 
"Аз съм режисъор и веднага съзрях монтажа в целия клип. Единствено съм изумена от собствената си наивност, защото не съзрях, че зад "Съдебен спор" стоят двете хлебарки Иван и Андрей. Аз съм един от хората , които са дали пътя на Иван и Андрей, но те се заловиха с мисията да блудстват с народа. Ако ги критикувам, го правя напълно мотивирано", отсече критичката. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гер
преди 6 години
0
пък и нагла бе
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЕХ Васа
преди 6 години
0
сега я ВТАСА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени