Васил Иванов се върна при жена си, трепери за имоти

3234
20 Март 2016, 12:46


Топжурналистът на Нова телевизия Васил Иванов, който нашумя с разследващите си репортажи и скандалите в личния си живот, изненадващо се е помирил с третата си жена Деница, с която бе в развод, научиHotArena.

Преди 2 месеца чепатият новинар сам подал молба за разтрогване на брака си, но миналата седмица е изтеглил съдебния си иск. Тъй като нямал предбрачно споразумение, Васил си дал сметка, че при евентуален развод може да загуби новопостроената си къща в Княжево и имотите си в провинцията. Освен това журналистът искал поне най-малкото му дете да живее в семейство, каквото не успял да осигури на двете си по-големи деца, пише "Уикенд".

Макар че официално нямали развод, жена му започнала да се представя с моминската си фамилия Величкова и върнала предишното си име във Фейсбук. Васил пък изтрил всички техни общи снимки.

„Оплаква се, че била калпава домакиня, все едно чак сега го е разбрал? Ама така е като се ожени набързо за няколко дни, без да я познава”, одумват го приятелите му.

Сляпата неделя дойде за Васил преди 4 г., когато изненадващо плейбоят обяви, че се е оженил тайно, но не за майката на новородения си син Васил-младши, а за друга жена. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени