Васил Михайлов: Не съм бедняк! Не съм и милионер, но не живея в мизерия

3325
04 Юли 2017, 09:08


„Не съм милионер, но не съм и бедняк. Много се радвам, че колегите ви се интересуват от битието ми, но по ще се радвам ако дойдат да ме гледат в пет роли в три театъра. Сега съм на турне с Военния театър“.

Така актьорът Васил Михайлов опроверга писанията, че си брои стотинките и живее в мизерия.

„По принцип живея точно до магазина и не ми е нужно да си препълвам торбите, сигурно затова си мислят, че съм бедняк“, обясни още актьорът. В момента той е в Петрич, където играе в „Да разлаем кучетата". "Цял живот с честен труд съм изкарвал парите си. Продължавал ма играя и сега, макар да го правя за половин заплата“, сподели Михайлов.

79-годишният актьор още се подпира с бастун след скъсана минискус. Преди два месеца измести и рамо, но пак не отмени представление. Това не е първият случай, когато Михайлов играе със здравословен проблем. „И крак ме е боля и глава, и с температура съм играл, но това е нашето дередже. Като се качиш на сцената това е свещено място и само трябва да благодариш, че си на нея“. Според него фактът, че не може да се откаже от театъра не е за пари, а защото го кара да се чувства щастлив, пише „България днес“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
2
Преди 1 година
0
Засрамете се и поне публично се извинете на този голям български актьор!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
0
Ами то тези "писания" си бяха ваши бе, боклуци неповторими!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени