Васил Найденов шари 80 000 евро за апартамент в Бургас

2081
21 Февруари 2016, 14:00


След като се опари веднъж от банковата система и спаси с триста зора спестяванията си от КТБ, Васил Найденов реши да заложи на сигурното, инвестирайки парите си в имот, научи HotArena.

Естрададжията е броил 80 000 евро за луксозен апартамент в Бургас, намиращ се на перфектна локация, морската градина, а в добавка мечтаният от всички домакинства етаж е трети, и изложението, разбира се, е южно, пише "Уикенд".

Известен с далновидността и добрата си пресметливост Васко преценил, че ще е далеч по-добре за джоба му да се сдобие със собствен имот на Черноморието ни, вместо постоянно да отсяда по скъпи хотели.

.„Изморих се да се карам с хотелиери за дребни детайли, които ме дразнят и да пръскам луди пари за една нощувка, от която ползвам едва няколко часа и то спейки”, обобщава с едно решение мотива си да се сдобие със свой дом край морето.

Първоначално той умувал в кой град или курорт би се чувствал най-добре и след редица консултации и разговори със специалисти Васил избрал да хвърли котва в Бургас, вместо в морската ни столица или някое китно селце. 

След дълго търсене Найденов си харесал тристаен апартамент в новопостроена сграда в морската градина на Бургас. Певецът извадил абсолютен късмет със свободно жилище от 100 кв.м. площ, намиращо се на третия етаж и с южно изложение. За обзавеждането на жилището 65-годишния музикант наел една от най-прочутите столични дизайнерски фирми.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени