Във „Фермата“ е горещо! Питбулът от Бъта скача срещу Краси в най-оспорвания дуел за сезона

1513
04 Декември 2016, 14:10


Две седмици преди финала на “Фермата” питбулът от село Бъта и инженерът от град Априлци се изправят един срещу друг в преломен дуел.

“За трети път съм на дуел и съм амбициран. Искам да покажа на моите деца как се боря. Като пораснат да следват примера ми и да се доказват всеки божи ден. Обичам ви, ще играя за вас!”, коментира Стоян преди началото на играта. Макар, че не получава подкрепата на останалите участници, Стоян вярва, че те го приемат за силен игра и това е причината да го изпращат на дуел за трети път.

Според Нико Стоян е псевдо хайдутин, защото постоянно парадира, че защитава селото и малкия българин, а в същото време обяснява, че няма общо със селото, защото има собствен бизнес. “Прави се на такъв, какъвто не е. На последния дуел показа мишкарско поведение”, обяснява Нико, който изпрати Стоян на дуел за трети път.

На арената в агитката на Стоян са мама Галя и Мария, а за Краси стискат палци Нико, Силвия, Юлияна и Финци.  “Идвам спокоен на втори дуел. Искам да му се насладя. Голямата награда никога не ми е била фикс идея. Но това не означава, че не искам да победя”, коментира преди старта Краси. Стоян смята, че ако победи в този дуел мястото му на финала е сигурно и затова е изключително мотивиран да победи. Той не крие желанието си да спечели наградата от 100 000 лева и е категоричен, че тази вечер Краси се прибира вкъщи.

Увереността му предизвиква смях у останалите участниците, а опонента му се шегува, че може направо да му дадат парите от наградата и всички да се прибират вкъщи.  Дуелът започва с въпроси от Алманаха – игра, на която Краси е заложил 1 точка. Сред другите битки има и такава, която ще остане в историята на шоуто, като най-оспорвана, защото двамата завършват с разлика от едва 12 секунди.

Кой ще успее да защити мястото си в шоуто и кой ще напусне две седмици преди финала? Гледайте един от най-оспорваните дуели от втори сезон на  Фермата тази вечер от 20.00 часа по bTV.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени