Във „Фермата“ пропушиха чай с шума

598
07 Ноември 2017, 22:00


Бягството от цивилизацията очевидно има и лоши страни, особено, когато ти вземат цигарите. До този извод стигнаха най-заклетите пушачи във „Фермата“, след като останаха без тютюн за наказание за несвършената работа през миналата седмица.

Никотиновият глад обаче се оказа толкова силен, че фермерите стигнаха неподозирани висоти в креативността как и какво да пушат. Досущ като в гладните селски години, участниците започнаха да си свиват цигари от чай, дори примесен с шума, заради липса на друго.

От днес чаят няма да се пие, а ще се пуши, заключиха най-заклетите тютюнджии Гечо, Елена и Иван Гинчев, които не могат и час без цигара. Тримата стигнаха до извода, че пакетчетата планински чай и мента най-много се доближават до познатото усещане, а шипката не става за пушене.

Въпреки лютивия вкус, тримата опънаха от фермерските цигари със сутрешното си кафе.

Гечо още миналата седмица започна да събира по пътя както си върви изсъхнали листа и да ги смесва с чай, за да пуши. "Всяко сухо растение не е в безопасност, но и мокрите не са, защото и тях ще изсушим и ще изпушим. Всичко може да бъде изпушено“, категоричен беше емигрантът Гинчев, който най-редовно плаши с бунт, ако остане без цигари.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени