Във „Фермата“ става горещо! Рапърът DEE се изправя срещу Стоян в битката „Бронкс срещу Бъта“

3206
12 Ноември 2016, 14:00


В битката на “Давид срещу Голиат” рапъра от Бронкс ще се изправи срещу коравия фермер от село Бъта. Минути преди дуела на арената всички фермери подкрепят DEE. Нико, Юлияна, Финци, Деси, Мария, Силвия, мама Галя и Краси застават на страната на последния останал от групата на известните, докато изненадващо Михо решава да отиде в лагера на Стоян, за да не остане сам на дуела. „Жалко е, че по този начин ще разбере, че не е могъл да се впише. Дошъл съм за реванш, нали знаеш, Стояне. Давай, че те чакам”, кани се Михо.

„Чувствам се добре, това е вторият ми дуел. Уверен съм и ще победя. Играя за семейството си”, коментира Стоян, който е и рожденик. „Той е супер достоен фермер. Нормално е другите да виждат в него конкуренция”, защитава противника си DЕЕ.

Стоян разпределя точките в игрите и коментира, че единствената силна страна на опонента му е, че може да пее.  Силвия и Юлияна са изплели на Стоян гривни за сила специално за дуела и рождения му ден.

„Казаха ми, че букмейкърите са десет на едно. Моята стратегия към Стоян е психоатака. Аз съм силен тук (сочи си главата). Играта е така направена, че всеки може да победи.”, признава Dee и допълва, че ще се раздаде на 420 процента.”

„Не съм го подценил. Знам, че като човек подцени някого, лесно може да падне.”, коментира Стоян.

В първата битка двамата стрелят с прашка по мишени, като целта е за най-кратко време да уцелят 5 мишени. Печели участникът с по-малко време. На въпросите от Алманаха двамата трябва да покажат знанията за народните занаяти, нестинарите и традиционните храни.

Третата игра носи 3 точки на този, който успее да виси на греда по-дълго. В същата битка сезон 1 мъжете успяват да се задържат на гредата 17 минути.

Черпак и кобилица е четвъртата, последна игра. По терен с препятствия двамата трябва да пренесат мляко в черпак, докато напълнят буркан от 3кг и вода, докато напълнят бъчва с капацитет 75 литра вода.

“Бронкс срещу Бъта” - първият дуел в историята. Кой ще победи? Гледайте “Фермата” извънредно тази вечер, от 20.00 часа, само по bTV.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени