Възмутително! Лора Караджова помъкна 2-годишната си дъщеричка по купони

2953
16 Април 2016, 17:00


Лора Караджова помъкна 2-годишната си дъщеря Алиса на парти, посветено на дядо й Данчо и колегите му от "Легендите", видя HotArena.


Тя не се притесни, че момиченцето е прекалено малко, за да присъства на подобно събиране и стана обект на фотографите, които не спираха да я снимат,
пише "Ретро".


Лора остави малката принцеса на висок барплот, без да я наблюдава, и си навлече гнева на много родители, присъстващи на купона.


"Как може една майка да помъкне толкова малко дете на място, където се пуши, пие и има такава шумотевица.
Алиса трябваше отдавна да е в леглото. Ако беше в нормална държава, за такава постъпка щяха да й отнемат родителските права.


2-годишните имат режим, който трябва да се спазва. Да бяха я оставили на някоя баба. Как ще се успокои това дете след подобен купон", ядосваха се гостите на събитието. Сред звездите на партито бяха Графа, Ирра, Мария Грънчарова, Рут и Любо Киров.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рррр
преди 2 години
-1
Големи "моралисти"! И моето дете е присъствало на подобни събирания. Разбира се на места, на които не се пуши. Няма лошо да уважат празника на дядото. При поводи не е толкова фатално да се наруши малко режима. И къде видяхте че детето е оставено на бара? Още малко ще кажете, че и наздравици е вдигало...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени