Вдовицата на Бай Миле – мутра №1

11060
12 Юни 2014, 12:01


Вдовицата на Бай Миле надмина дори митичния мафиот в мутренските му подходи, като тотално е завзела Слънчев бряг, научи HotArena.net.

 

44-годишната Силвия Панагонова не само изнудвала местните търговци по безскрупулен начин, но и се държала нагло със съдружниците от наследения бизнес на Бай Миле.

 

Тя спрял да им се отчита и не давала нито лев от печалбите.

 

Въпреки че в 10-етажния и с четири звезди сикаджийски хотел „Блу Пърл” Милчо Бонев е съдружник със Стоил Славов - Телето и Братя Маргини, Панагонова отказвала да им даде дължимия процент от печалбата. Засега синът на Славов – Жоро Главата не предприел някакви резки движения за пропуснатите ползи, Красимир и Николай Маринови също изкачвали, поне от уважение към показно разстреляния си приятел Бай Миле, с когото са сред основателите на борческата групировка СИК, писа „Уикенд“.

 

Очевидецът на рекетьорските похвати на Силвия Панагонова твърди още, че мутресата е пробила на нови места в курорта благодарение на връзките на бивш кмет на Несебър.

 

Запознати със семейните й драми обясниха, че Силвия е прецакала в бизнеса дори родната си сестра – 38-годишната Ива Панагонова, която се оказа собственик на 6 фирми, които оперират предимно в туризма. Освен по морето, еманципираната вдовица е завъртяла и щур строителен бизнес в София, разузна още „Всеки ден”. С една от десетте си фирми, които върти според справка в търговските регистри, Силвия Милчева Панагонова е собственик на чисто нов спа център на бул. „Симеоновско шосе”. В баровския комплекс богатата наследница на Бай Миле е вложила точно 1 млн. евро и вече приема ВИП-клиентите си. Сред тях имало и чиновници от върховете на изпълнителната власт. С това нейни завистници си обясняват и странната пасивност на НАП, която не проверява съмнителните бизнес начинания на вдовицата.

 

В крими средите на София пък се говори, че към момента Силвия Панагонова поддържа връзка със сръбски наркотрафикант от високите ешалони на мафията. Аферата се държи далеч от любопитни очи, за да не навреди на реномето й на покрусена съпруга. Съпругът й Милчо Бонев бе гръмнат публично на 30 юли 2004 г. в ресторант-градина „Славия” на ул. „Коломан” №1 малко преди 15 часа. Нападателите били облечени в полицейски униформи и са избягали с кола с надпис „Полиция”. Делото за убийството на Бай Миле продължава и до днес, а наказани няма. Бай Миле е един от основателите на силовата групировка СИК заедно с Красимир Маринов - Маргина, Дмитрий Минев - Руснака, Румен Николов - Пашата, Младен Михалев - Маджо и Венцислав Стефанов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени