Вдовицата на Чочо Попйорданов минава през нов кошмар - мъчи я тежка болест

2601
09 Май 2016, 13:00


Даниела, вдовицата на актьора Чочо Попйорданов, преминава през нов кошмарен период от живота си, узна HotArena.


Любящата съпруга на големия Чочо на 5 май отбеляза три години от нелепата му смърт. Този път обаче, тя отишла на църква не само за да запали свещ в памет на голямата си любов, но и за да се помоли за здравето си.


Даниела признава, че се е почувствала неудобно, защото за първи път отива в храм, за да моли нещо за себе си. Тя признава, че не я е страх от смъртта, вероятно защото ще я събере с Чочо, но иска да я отложи заради дъщеря си Екатерина, която е само на 4 години.


Вдовицата не желае да сподели подробности за здравословните си проблеми, но от думите й става ясно, че не са за подценяване. Напълно възможно е те да са сее отключили след смъртта на любимия й, пише "Телеграф".


Даниела обаче има своя стимул за живот, който й дава сили да продължава да се бори и да се моли за здраве. Двамата с Чочо дълги години правят опити да си имат дете по естествен път, после пробват няколко пъти и инвитро, но накрая решават да си осиновят дете


Катето е първото дете, което им предлагам, а Даниела и Чочо остават изумени колко много тя прилича на актьора. Сега вдовицата се надява да не остави 4-годишното момиче пълен сирак и да има възможност да я отгледа и възпита.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени