Вдовицата Виолета вдига скандали във „Фермата“

https://hotarena.net/laifstail/vdovicata-violeta-vdiga-skandali-vav-fermata HotArena.net
Вдовицата Виолета вдига скандали във „Фермата“
Вдовицата Виолета отново шокира с агресията си, след като успя да се скара с двама от фермерите само в рамките на няколко минути.

На мушката на хубавицата, която е главен готвач на фермата, попадна юристката Дарина. Двете се скараха за неизмит чайник и препирнята им изби в грозна сцена. Минути по-късно скандал избухна и между Вили и дърводелеца Станислав, който коментира, че само тя мрънка, ако се наложи да мие съдове допълнително. Агресията на Вили впечатли останалите още на първият дуел, когато тя заплаши Яни, че ще му счупи очилата, защото той победи любимеца й Тома. Следващата изцепка на Виолета бе по повод напускането на нейната любимка - Диана. Тогава Вили се изхвърли, че ще скъса Ивона, ако попаднат на дуел.

Виолета си спечели злобни коментари от останалите фермерки, които я обвиниха, че се подмазва на мъжете и търси вниманието им. Снощи шушукането по нейн адрес продължи и по друг повод – близката й дружба с фермера на седмицата Алек и възлюбената му Валерия. Франческа, Анита и Елена отново обсъдиха триото и заключиха, че авторитетът на шефа на фермата през тази седмица сериозно страда от залитанията му по двете дами и той губи позиции през останалите. Футболистът на няколко пъти им се извинява и благодари, когато им възложи задача, което подразни останалите фермерки.

 

4 Коментара

hristo dobrev

преди 6 години

tazi samo se navarta i natqga okolo majete deto se kazva e.e i se 4e 2 ne vijda

Коментирай

да и..

преди 6 години

и май се слага на Алек (футболиста), но той харесва гимнастичката

Коментирай

emi kvo

преди 6 години

ibe i se na jenata

Коментирай

o da

преди 6 години

moga da vlezna da i hakna ako iska da ne se ma4i 4e samo se navira pri 4ujdi dvoiki

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.