Вече е медийна ТВ звезда! Куини-Алис проговори за Благо! (Виж какво каза в първото си интервю + Видео от бала й)

https://hotarena.net/laifstail/veche-e-mediina-tv-zvezda-kuini-alis-progovori-za-blago HotArena.net
Вече е медийна ТВ звезда! Куини-Алис проговори за Благо! (Виж какво каза в първото си интервю + Видео от бала й)

Безспорно 18-годишната моделка Куини-Алис се възползва от позитивите, които болезнената й и кратка връзка с футболиста Благой Георгиев й донесе. Вече е факт първото телевизионно интервю на абитуриентката, видя HotArena!

 

Целият репортаж с кадри от бала й, както и признанията й за Джизъса, ще бъде излъчен в събота в предаването по Нова ТВ „Комбина“ с водещи Галя Щърбева и Лора Крумова.

 

Тази сутрин в „Здравей, България“ Виктор Николаев анонсира част от това, което ще бъде показано през уикенда.

 

Екипът на „Комбина“ са заснели част от подготовката за абитуриентския бал на Куини, както и фрагмент от самото събитие.

 

За първи път г-ца Николова ще говори открито за взаимоотношенията си с Благо – как изобщо не го е харесвала, как той е направил първата стъпка, и как се е влюбила в него още в мига, в който го е зърнала в нощен клуб.

 

Въпреки че връзката им приключи болезнено за ученичката, тя говори за бившия си с усмивка и по нищо не личи, че ще каже нещо лошо по негов адрес.

 

Вижте видеото и преценете сами!



26 Коментара

ggg12

преди 8 години

Новата е по-красива и женствена от тази кукумявка.На 18 години и толкова грубо, ръбесто и недодялато...ужас.На снимките ми харесваше, ама като си отвори устата и без фотошоп ми прилича на груба жена към 30те.А и тоя нос и тия зъби кошмар.И не виждам какво има да се обяснява за връзката си с този, реклама ли някаква си прави какво?

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Тва девойче е в пъти по–одухотворено от оня звер с празен кравешки поглед и рендосан от пластики фейс. Не си падам по тъпи малоумни жени, предпочитам с некакво физическо несъвършенство, отколкото със стъклен и бездушен, ала преекспониран на мъждемелачка външен вид.

Коментирай

pokrii se

преди 8 години

Groznichka si e napravo

Коментирай

Istina

преди 8 години

I az q gledah sega, namerih videoto po nova , napishete v google samo kiuni alis nova tv i shte vi izleze. Mnogo protivna, naistina. Tiq zubi, ujas. Dobre, che ne plue, kogato govori, qvno tova e edinstveniqt i plius s tiq zubki gigantski. Nepriqtno momiche, ima nqkakvo nesimpatichno izluchvane. Opredeleno e mnogo daleche ot krasiviqt, chist i mladejki stil, ima izlichvane pone na 25 godishno momiche, durjanieto i sushto e na okolo 25-6 godishna jena, a ne na mlado sladko momiche na 18 godini. Az ako bqh na neino mqsto shtqh da otkaja komentari za bivshi, koito sa se podigrali s men i sa me izlojili po tozi nachin. Tova e balut i, edin moment, koito shte pomni cql jivot, a tq reshila da razkazva pak za bivshiqt, koito q zarqza. Slavata, dori i kato bivsha iztrivalka na gei e mnogo opasno neshto, samozabravqt za samouvajenieto si malkite pikli. Gledai si jivota i produljavai napred, kakvo go duvchesh toq blago oshte, toi te zarqza shtql da se jeni za druga, a ti oshte si spomnqsh kak te..

Коментирай

сузи

преди 8 години

нали са скъсали, той си има друга жена вече? Защо говори за него (фъфли) по-добре казано. малка и явно още глупaвичка

Коментирай

men me kefi

преди 8 години

Kak 6te e grozna be. Na men mi haresva. Alis hubava si. Tova ime kuini ne me kefi- mani go, badi si Alis.

Коментирай

loca

преди 8 години

Esmer e 100 puti po-hubava ot Queenie!

Коментирай

DBB

преди 8 години

Ееее! Оляхте се да храните момичето в тия коментари, значи!!! Според мен, пък не е грозна! Да, няма да си кривя душата и по-красиви има от нея, но в никакъв случай не е грозна! Поне не е някоя силиконова превземка, в стил "Свирколета"!

Коментирай

Иван

преди 8 години

Момичето го чака доходоносна проститутска кариера.

Коментирай

9

преди 8 години

Няма да се наложи. Родителите и са заможни. А и не е селско момиче от крайните квартали като Николета и Ася.

Коментирай

Калима

преди 8 години

Момичето не е лошо, но нещо й липсва. Честно казано, момичето, което й придържаше роклята във видеото (това е сестра й, мисля) е в пъти по-красива, невинна и с излъчване.

Коментирай

neli

преди 8 години

Изключително прости и злобни хора има,момичето е изключително красиво,мило,и умно,има естествена красота и се изразява много добре!!Заслужава някой ,който е на нейното ниво и ще я цени и уважава,животът е пред нея,пожелавам и късмет!!Това е истинска класа,ама има глупаци,дето за тях Николета е най...хахах

Коментирай

преди 8 години

Bravo Kuini!!! Super si!

Коментирай

Loca

преди 8 години

Коня-Алис Николова

Коментирай

Grozna

преди 8 години

Ne mi haresva,mnogo grozichka,sestrata e v puti po hubava,a Esmer e naistina mnogo hubava,taka che Blago e napravil dobur izbor=

Коментирай

zlobaaaa

преди 8 години

Koi znae kvi kvazimoda se kriqt zad komentarite xaxaxaxa aa a a a

Коментирай

Poli

преди 8 години

na sushtoto mnenie sum

Коментирай

kluka

преди 8 години

Що не спрете вече ,много сте злобни а злобата загрозява ,какво ви интересува кой хубав ,кой грозен ,та нали вие сте перфектни мислете си за вас и си живейте собствения живот V Нито ще изживеете живота на Благой ,нито на това момиче .Като ви чета коментарите се чудя от каде такава красота у вас и вашите деца (дано да имате и да са ви живи и здрави и по красиви ).или сте платени тролове и го правите това за филия хляб.Много си е хубаво момичето а и Благой Георгиев има право на щастие !!!! И не забравявайте че всички имаме родители ...........

Коментирай

10

преди 8 години

ти да не си сводник та знаеш кой за какво става ? а теб специално какво те бърка тая работа .гледай си твойте деца ,не мисли на хората за децата

Коментирай

Loca

преди 8 години

Аз може да съм Квазимодо, ама не съм длъжна да харесвам Куини!!!! Толкова! Всеки си има критерии за красота- за мен не е красива, а за вас -да, ок тогава!

Коментирай

Ivana Monaco

преди 8 години

..Az sam jena na 40 godini i smeq da tvardq,che sam v pati po krasiva ot tozi nedorazvit krokodil...nikakva podrajka(elementarna..) pri polojenie ,che bulgarskite jeni obichat da se podarjat i izglejdat dobre...a tazi Kuini e ujas..mojeshe pone breketi da si sloji predi bala...Neznam zasto mediite se opitvat da q napravqt izvestna..?!?!!!...Blago ne ti li omrazna da konsumirash meso...pri tova moje da e svejo ..ama voni ot daleche...uj si duhovna lichnost,a samo edni bokluci kolekcionirash...

Коментирай

преди 8 години

az edno be moga da razbera kato tolkova ne haresvate kuini i "ne se interesuvate" ot neq shto togava tolkova q komentirate i zashto ima po 8000 choveka deto i gledat statiite za neq . Mai ste skriti fencheta haha mishkarcheta

Коментирай

Gabi

преди 8 години

Ei kravo kompleksirana. Kato si na 40 godini si mulchi . ne ti otiva na vuzrastta da pishesh takiva komentari. tva momiche e mlado hubavo jivota e pred neq. kvo sa negativizum gledaite si jivota a ne vse v chujdata panica

Коментирай

Nikoi

преди 8 години

zashto be hora ste tolkova loshi , kakvo mu e na deteto , vuzpitano , simpatichno, priqtno na pruv pogled momiche , vie kakvo iskate klozet Lozanova i onzi grozen, nabit trol Osmer, tipichnite ciganeta i dvete. Shtom i lelkite na po 40 , zapochnaha da izbivat kompleksi i da se sravnqvat s mladite kotenca, za kakvo ide rech :DD shte padna ot smqh

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Па плесни снимка да те видиме ква си убавица, де! Кво се ослушваш?:D На едно 18годишно да му викаш че вони?!? Аууууууу, а на 40 кък ли е? :)

Коментирай

леле

преди 8 години

Госпожо,на момиче на 18 години не му е нужна "подръжка"!!!!А явно вие сте прекалили с физическата си такава и сте пренебрегнали умствената и душевната....каква злоба само,момичето е прекрасно-умно,достойно и добро,а вие сте крайно ограничена и завистлива 40 годишна лелка!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.