Вече живее като същински благородник! Графа се нанесе в палат за 1 милион! Нае си градинар и две прислужници (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/veche-jivee-kato-sashtinski-blagorodnik-grafa-se-nanese-v-palat-za-1-milion-nae-si-gradinar-i-dve-prislujnici HotArena.net
Вече живее като същински благородник! Графа се нанесе в палат за 1 милион! Нае си градинар и две прислужници (Подробности)

Влади Ампов – Графа е новодомец и от няколко месеца обитава шикозен палат от 400 квадрата в столичния квартал „Павлово“, в който живее със съпругата си Мария и двете им деца, узна HotArena.

 

 

Според оценка на брокери цената на имота заедно с обзавеждането и всичката техника е поне 1 млн. лева. Доскоро Графа живееше в наследствения си апартамент, но очевидно положителните резултати от пеенето, измерени в парични единици, вече са го превърнали в истински граф, пише „Таблоид“.

 

 

Двуетажната къща на Влади е обзаведена по последен писък на модата – с дизайнерски мебели и техника най-висша класа. На първия етаж има огромен хол с просторна кухня, а непосредствено зад тях блести фитнес зала. В задния двор семейството си е поръчало беседка с барбекю, около което да се събират с приятели на по бира.

 

 

На втория етаж в луксозната къща има две спални с отделни санитарни възли, както и просторна детска стая. За поддръжката на къщата е нает обслужващ персонал, който работи по график. Градинар се грижи за озеленяването на имота и ремонтите, а 400-те квадрата лукс се чистят от 2 домашни прислужници, които освен това и готвят.

 

 

В къщата Графа си е направил и студио.

7 Коментара

Deni

преди 7 години

Браво на момчето, да е жив и здрав да си харчи парите, както намери за добре. Ако иска и за два милиона да си купи къща!

Коментирай

ей графче

преди 7 години

Искам да чукам жена ти и да и свърша на циците, много ми харесва ще и смуча клитора, да скуъртва по лицето ми, а ти ще гледаш отстрани и ще лъскаш мекия бастун

Коментирай

Мхм

преди 7 години

Ако това изобщо е вярно, то със сигурност парите им не са от пеенето на Графа... :D

Коментирай

Анна

преди 7 години

Леле, ти си отвратителен!

Коментирай

Супер

преди 7 години

И аз се радвам, че му се получават нещата, но имам усещането, че ако баща му не беше Кирил Ампов, никой нямаше да се заслуша в полумутиралия му глас.

Коментирай

хуй

преди 7 години

Дай да чукам мария да ми се накендза на кура, па ти да ближеш искаш ли. Голяма шафрантия е. Всички сме я ебали докато бършеше масите хахаха Лапа по 3 кура наведнъж. Пие яко сперма

Коментирай

ВъйВъй

преди 1 година

Зле си ,чак ме тревожиш !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.