Вече няма съмнение, че Блатечки избра Катерина пред Диляна (Папараци ги сгащиха, виж СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/veche-niama-samnenie-che-blatechki-izbra-katerina-pred-diliana HotArena.net
Вече няма съмнение, че Блатечки избра Катерина пред Диляна (Папараци ги сгащиха, виж СНИМКИ)

Актьорът Асен Блатечки уж беше много зает, но се оказа, че има време за кафенце и сладки приказки със съпругата му Катерина, с която дори живее, разбра HotArena!

 

Очевидно не им е достатъчна комуникацията вкъщи и затова като тийнейджъри си спретват разни срещи по заведенията.

 

Катерина и Асен са били забелязани от папараците на „ПИК“ да си гукат в снобарско кафене в центъра на София.

 

След като приключили раздумката, Блатечки пръв излязъл навън, а Катерина го последвала, но не веднага, а няколко минути след това. Вероятно актьорът е избързал, за да провери има ли папараци.

 

Катя и плейбоят в родното кино са щракнати как вървят на метри един от друг, все едно са непознати или пък все едно се крият.

 

Чарли от „Стъклен дом“ се шмугнал в джипа си, а след минути се качила и Катерина в него. В крайна сметка сценката им не успя да доведе до успех и семейството бе уловено в точния миг.

 

Според приятелите на мачото – въпреки че избра да се върне при съпругата си и първото му дете, Блатечки не би оставил на произвола на съдбата любовницата си Диляна Попова и синът им Борил.

 

Снимки: ПИК

6 Коментара

ket

преди 8 години

Kakvo znachi -IZBRA KATERINA! Izbra zakonnata si sapruga!Sajalqvam za bebeto na Dilqna,to ne e vinovno,nooooo! Kogato se navrq v semeistvoto na Asen,ne che i toi ne e vinoven za tova........zashto ne pomisli!Kofti za dechicata v takiva situacii,te sa nai-potarpevshi,milite!!!

Коментирай

в

преди 8 години

айде оставете ги тези. направил е дете и не го гледа. не в първият. няма и да бъде

Коментирай

Mimeto

преди 8 години

Ti puk ot kude znae6, 4e ne si gledal deteto ot Dilqna?? Tq samata kaza, 4e se vijdali vseki den, ako ne luje Dilqna za kakvo govorim togava?

Коментирай

пена

преди 8 години

Само дето и с Катерина няма брак. И какво значи се "навря" в семейството му - с пистолет ли го е накара да й прави дете?

Коментирай

ЛИЛИ

преди 8 години

ТАЯ КАТРИН КАТЕРИЦИ ЛИ И СКАЧАТ В ГЛАВАТА.ИМА ЛИ ПОНЕ КАПКА ДОСТОЙНСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

123

преди 8 години

До следващия път като пу писне от нея и тръгне да си поспива с други актуални моделки!!!Тази жена явно няма никакво себеуважение и гордост!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.