Величко от „Етажна собственост” след като го хванаха в изневяра: В депресия съм!

2550
15 Юни 2013, 12:30


Актьорът Явор Гигов е изпаднал в тежка депресия. Драмата около раздялата му със съпругата му Таня го съсипва, разбра HotArena.net.


Несретника Величко от сериала „Етажна собственост” бе изгонен от жена си, след като папараци заснеха и публикуваха скандални негови снимки с колежката му Мариела Стоева.


Тридесет и осем годишната Таня тутакси се отдръпнала от Явор. Тя го наказала с мълчание и дори не му дала възможност да обясни поведението си.


Макар че не е подала молба за развод, огорчената му съпруга, която е и негова колежка, избягвала всякаква връзка с него. Тя не отговаряла на телефонните му позвънявания, но не пречела на децата да говорят и да се виждат с баща си.


Актьорът се опитвал да потуши мъката си по жена си и двете им деца с работа. „Депресията прави чудеса!”, е написал и в личната си страница във фейсбук звездата от „Етажна собственост”.


Очевидно обаче раздялата го съсипва, защото Явор е заприличал на неугледен клошар, а от някогашния шегаджия, който бил душата на компанията с майтапчийските си истории, вече нямало и помен, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени