Великденско чудо за Ани и Бранко Салич! (Какво ги събра отново?)

3099
03 Май 2016, 15:41


Ани Салич и мъжът й Бранко доказаха, че на Великден наистина стават чудеса, научи HotArena.


Съпрузите, които бяха пред развод заради непреодолими различия в характерите, днес са заровили томахавките и гледат напред към съвместното си бъдеще. Двамата са решили да рестартират брака си и за загърбят мислите за развод. Доказателство за това е семейният уикенд, който си устроиха във вилата си в Рударци.


Повече от петилетка отношенията между Ани и Бранко куцат, като двамата ту се разделяха, ту се събираха. Основната вина за тези приливи и отливи бе господин Салич и неговата страст към алкохола и чуждите жени. Новинарката дълго търпя системни изневери и пиянски изцепки в името на децата и семейството, но преди години чашата на търпението й преля и тя заговори за разтрогване на брака.


Ани и Бранко официално се разделиха, като благоевградчанката дори подаде молба за развод, а съпругът й се изнесе от семейното им жилище в София. Журналистката не се притесни да се откаже и от фамилията, с която стана известна – Салич, започвайки да се представя с моминската си такава – Валеова. Тя остана с името на Бранко само за пред телевизионните камери. 


По празниците обаче телевизионната водеща е размислила и е решила да даде втори шанс на брака си. Така по нейна воля тя посрещна Великден с Бранко и двете им деца. В основата на събирането била 9-годишната Хана, която не можела да приеме факта, че мама и тате вече не са заедно и дори е посещавала детски психолог, пише "Всеки ден".


Още в петък следобед семейство Салич пристигнало във вилата си в Рудаци. Четиримата демонстрирали приповдигнато настоение и още следобед се родила картинка на семейна идилия - Бранко бил на скарата, а Ани слагала масата.


Адвокатът на новинарката оповести, че през март тя е оттеглила молбата си за развод от районния съд, макар да било минало едно заседание във фаталната зала 13. „Ани е добра душа. Изтърпя толкова много неща през годините и продължава да търпи. Тя не е от жените, които лесно сменят мъжете“, коментират я нейни приятели.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени