Венци Стефанов не ще и да чуе за Златка и Благой!

https://hotarena.net/laifstail/venci-stefanov-ne-shte-i-da-chue-za-zlatka-i-blagoi HotArena.net
Венци Стефанов не ще и да чуе за Златка и Благой!

Венци Стефанов нито иска да коментира бившия си играч Благой Георгиев, нито го интересува как Джизъса прекарва времето си със Златка Райкова, узна HotArena.

 

Босът на ФК „Славия“ е категоричен, че екснационалът и плеймейтката са затворена тема за него.

 

Стига вече с тези двамата! Каквото съм имал да кажа за тях, съм го споделил. Няма какво повече да добавя, не искам да ги обсъждам. В момента нашият отбор е в Турция и аз като президент придружавам момчетата“, заяви в кратък разговор с репортер на „Уикенд“. най-колоритният футболен началник.

 

Припомняме, че в края на 2018-а Венци отправи остра критика към Благо заради участието му в „Биг Брадър“ „като притурка“ на Мис Плеймейт. Георгиев пък се засегна от думите му и се закани да търси възмездие в съда.

6 Коментара

Телбизов

преди 5 години

Чичо Венци стани и сводник и я пускай на отбора да разпускат с нея. Тя само за това ства а и прави хубави свирки

Коментирай

!!!!!!!!

преди 5 години

Винаги си личи кога една жена ти влияе добре и кога зле!!!

Коментирай

33

преди 5 години

Този Венци се први на много интересен ,но нека първо види себе си и тогава да дава акъл

Коментирай

Виж сега

преди 5 години

Той е един от 5401563541 хора, които в Бг се правят на интересни, не е болка за умиране.. това че каза неща, които са истина също не е болка за умиране.. НО да гледам тъпите физиономий на Златка (дъното за жена, във всякакъв смисъл) и Блажко, който започна да затъва още отдавна но вече се закопа.. Е от това ми се мре :)

Коментирай

До виж сега

преди 5 години

Научи се да пишеш грамотно т.е. не се казва физионимий , а физионимии,а кой затъва не е ваш проблем,вие гледайте себе си и не се грижете за другите

Коментирай

преди 5 години

Първо.. 6te pisha kakto mi e kef... сещаш ли се ахаха. Второ... Na 100 procentA si nEkoq haha Tupa Утайка kato Zlatuna hahahaah xodi si legai

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.