Венци Венц не иска да живее с майката на дъщеря си след като се роди бебето

https://hotarena.net/laifstail/venci-venc-ne-iska-da-jivee-s-maikata-na-dashteria-si-sled-kato-se-rodi-bebeto HotArena.net
Венци Венц не иска да живее с майката на дъщеря си след като се роди бебето

Певецът Венци Венц не смята да внася сериозни промени в начина си на живот, след като стане баща, узна HotArena.

 

Щастливото събитие трябва да се случи през октомври, но това далеч не означава, че музикантът ще се превърне в улегнал семеен мъж. Венци Венц и майката на детето му Мелани дори не планират да свият семейно гнездо, в което да са заедно всяка вечер, писа „Галерия“.

 

Двамата прекарвали почти цялото си време заедно, но смятали, че все пак всеки трябва да има свобода и свое лично пространство, затова нямали против да имат отделни жилища.

 

Вярвам в липсата на табута, в свободата на съзнанието, в съвсем различни нови устои, които са свързани с младото поколение, което представяме“, казва певецът. Мелани споделяла неговите виждания и също била против ограничаването на личната й свобода.

 

Първото дете на Венци Венц, който заедно с Павел се очаква отново да е водещ на „Гласът на България“, ще бъде момиченце. С Мелани още не са решили как ще го кръстят. Активно в отглеждането щяла да се включи майката на Венци, която вече нямала търпение да стане баба.

 

Връзката на певеца с Мелани е сравнително скорошна. Тя също е в музикантските среди и се е снимала в един от последните му клипове. Музикантът лаконично я определя като най-красивата жена и човек с красив ум.

9 Коментара

Ф

преди 5 години

За каква свобода на съзнанието говори този? Цяло поколение от такива "мъже" тръгнали да правят деца, които после растат без представа от това какво е истинско семейство. Срам и позор, за тях и за майките, които са ги възпитали.

Коментирай

Менци Менц

преди 5 години

Пикльо! Свобода на съзнанието. Популярен е, някакви хлапетии му крещят името и иска да се възползва от това. Ама и клетата бъдеща майка - да е мислила овреме!

Коментирай

Хани

преди 5 години

Много траги-комично оправдание ,за да не се разправя с деца .Ама като е така ,дръж си змея в гащите и не го вади

Коментирай

First

преди 5 години

Abe hora, kvi sa tezi izmisleni pevzi Venci, Menci, kompleksirani gladni momchenca vuzpolzvaiki se ot oshte po kompleksirani pikli, deto si mislqt i iskat da sa izvestni.

Коментирай

h

преди 5 години

Срам и за жените, които се навиват да им раждат деца на такива.

Коментирай

!!!!!!!!

преди 5 години

Защо са го създали това дете като искат свобода и пространство..... те имат ли си на предатава какво е да гледаш дете, какви гриши иска това малко създание .... абсолютни дрислювци....

Коментирай

Лала

преди 5 години

Пълен смешник, опитва се да си извърти думите по- интелигентно, защото така е модерно, а всъщност бяга от отговорност. Това е семейството и любовта, да сте заедно и да отглеждате рожбата си, не да се правите на много духовни, а всъщност да сте гнили ябълки отвътре.

Коментирай

Zaza

преди 5 години

То от такива ценности сме в това положение...тотално изпростели,озверени и обезверени!И то пък голяма ценност да не можеш да поемаш отговорност...Като те влекат такива метафизични и трансцедентни възгледи,поне не създавай деца,чийто съзнание да объркваш...Да им се не види на такива съвременни устои-джендърство и други подобни простотии!

Коментирай

н

преди 5 години

гнусни паляци

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.