Венелин и Гена пак заедно (Пазят го в тайна, но всички в БТВ знаят)

1609
21 Октомври 2015, 16:00


Шефовете на новините на БТВ – Гена Трайкова и Венелин Петков, са възродили връзката си след дългогодишна пауза, но предпочитат засега да не го раздухват, научи HotArena.

 

Повторното пламване на искрата между двамата обаче е очевидно за всичките им колеги в телевизията. Старата им любов не е хванала ръжда и е надделяла над заканите им да не смесват повече личните с професионалните си взаимоотношения.

 

Любимата тв двойка се е събрала отново преди около месец. Гена и Венелин обаче играят не особено успешен театър пред подчинените си, мислейки, че ги заблуждават, че са „само колеги”.

 

„Откакто пак е с Венелин, Гена направо сияе. Усмивката й се върна на лицето, омекоти се“, шушукат в Би Ти Ви. Тя често се усмихвала без видима причина и била необичайно мила с репортерите. Именно това навело всички в нюзрума на мисълта, че отново е влюбена.

 

Венелин не си е променил поведението толкова рязко, но определено му личало, че е щастлив. В нюзрума на БТВ вече текат залагания докога Трайкова и Петков ще се правят на ощипани. Никой обаче не смее да повдигне темата, за да не си навлече гнева на шефовете.

 

Двамата влюбени най-вероятно до последно ще отричат, за да не разрушат имиджа си на железни професионалисти, както направиха и първи път, когато се гаджосаха. „Тогава минаха месеци, без никой да заподозре, че са заедно. Една вечер просто започнаха да се целуват и втрещиха всички“, спомнят си техни колеги.

 

„Дано този път всичко между тях да е наред, да се оженят и да имат дете“, пожелават им репортерите. Ако се задържат отново заедно, нищо чудно и това да стане. Двамата вече не са на по 20 години и все по-често се замислят за наследници, особено Гена.

 

Трайкова премина през кратка афера с младия си колега Иван Георгиев, след която той стана водещ на новините. Даденият му ефир обаче еманципира репортера и той избяга от постелята на началничката си. През годините палавницата Гена е била гадже и на сина на Валерия Велева, както и на Лъчо от „Хиподил“.

 

Венелин също не е останал длъжен на Гена през времето, когато не бяха заедно. Първо завъртя главата на красивата юристка Милена, а след това за кратко мачкаше чаршафите с бившата миска и настояща репортерка в БТВ Полина Гергушева.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени