Венелин Петков иска дете от Николета (Фото)

2528
28 Юли 2016, 17:46


Венелин Петков най-сетне е готов да стане баща, узна HotArena.

Шефът на новините на Би Ти Ви, тази година ще чукне 44, но доскоро не си представяше, че ще дундурка бебе. Петков се славеше сред колегите си като болен кариерист, ала откакто срещна красивата спортна журналистка Николета Маданска, тотално е сменил приоритетите си. Венелин вече се е замислил за собствено семейство и дори предложил, на Николета да заживеят заедно. Следващата стъпка била да си направят бебе.

Венелин имаше дългогодишна връзка с Гена Трайкова, с която не пожела да имат дете. По едно време дори се носеха слухове, че я накарал да направи аборт, тъй като бебето би попречило на кариерата му в телевизията. След раздялата с Гена той нямаше личен живот, дори спеше в нюзрума. Всичко това продължи до момента, в който се появила Николета. Той бил толкава зажаднял за женски ласки, че веднага се хвърлил в обятията й, а тя се възползвала максимално от високия пост и се уредила със собствено предаване, пише „Уикенд“.

Не е тайна, че откакто са заедно, връзката им е обект на огромен интерес и нездраво любопитство от страна на колегите им. „Толкова е влюбен, че не си представя бъдещето си без нея. Иска да имат поне две деца и да живеят щастливо до старини“, разказват близки на журналиста.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени