Венелин Петков на сухо от 1 година (Откакто стана шеф, останал без личен живот)

1831
19 Март 2015, 12:25


Журналистът Венелин Петков не е помирисвал женско от близо 1 година, разбра HotArena!

 

Директорът на отдел „Новини, актуални предавания и спорт“ в Би Ти Ви така се е посветил на кариерата си и изцяло е загърбил своя личен живот

 

Венелин постоянно работел и се прибирал в дома си само за да пренощува, а за жена въобще и не се сещал, издават негови приближени пред „Всеки ден“.

 

„Последната година всичко това, което е било личен живот и представата ми за него, просто изчезна. Тази представа се срина. Това просто е една перманентна работа, било в нюзрума или вкъщи, няма значение къде. Към момента съвсем откровено мога да кажа, че нямам място за личен живот“, разказа Венелин в свое интервю пред Диди Алексиева.

 

През годините името му бе свързвано главно с екранната му половинка Гена Трайкова. Двамата имаха близо 7-годишна връзка. Дори се говори, че са обсъждали брак и сватба.

 

Обаче се разделиха, а Гена залюби музиканта Лъчо от бандата „Хиподил“, което депресира Петков и го накара да дави мъката в алкохола.

 

„Аз нямам време за личен живот, защото има много неща, които трябва да бъдат свършени. Работата ми е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата“, отсича Венелин.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени