Венелин Петков отново сам (Не може да прежали Гена Трайкова)

3121
22 Март 2015, 11:59


Макар че минаха 7 години, откакто се разделиха, шефът на новинарския отдел на Би Ти Ви още гасне по Гена Трайкова, узна HotArena!

 

„Последната година всичко това, което е било личен живот и представата ми за него, просто изчезна. Тази представа се срина. Това просто е една перманентна работа, било в нюзрума или вкъщи, няма значение къде. Към момента съвсем откровено мога да кажа, че нямам място за личен живот”, призна преди дни Венелин и с това потвърди слуха, че отново е без гадже и с разбито сърце, цитира „Уикенд“.

 

Преди година новинарят тъкмо изглеждаше като човек, който е започнал да се наслаждава на живота. Венелин навсякъде се появяваше в компанията на засукана брюнетка, с която го свързваше много повече от приятелство. Заговори се, че журналистът най-накрая е преболедувал своята екранна и бивша житейска партньорка Гена Трайкова.

 

„През последната година трябваше да променим страшно много неща и да преодолеем много препятствия. Това отне много време и енергия и в никакъв случай не може да се каже, че е било лесно. По тази причина аз нямам много време за личен живот, защото има много неща, които трябва да бъдат свършени. Когато те бъдат свършени и от фаза „преодоляване на последствия” минем на фаза „драматичен напредък и развитие”, това ще означава, че кризата е преодоляна, структурата е на място, и моят личен живот може да се върне”, отсече бившият говорител.

 

Дали обаче това автоматично ще означава, че ще се впусне в любовни приключения, за да си намери компания в тъмните нощи? Близките на Венелин с право се безпокоят, че той рядко намира време за всякакви социални контакти, а още по-малко за срещи с жени.

 

През годините многократно го карали да излезе с тях и да го запознават с подходящи амбициозни и интелигентни момичета, точно в типа на журналиста. Той обаче все отклонявал предложенията, защото не вярвал отново да се влюби така лудо и искрено както в Гена.

 

Дори сега, с всички ангажименти на главата си предизвикани от новите му работни задължения, той прекарвал все повече време в компанията на Трайкова, отколкото преди, когато били гаджета. И това неминуемо го карало все повече и повече да страда заради раздялата им.

 

„Телевизията е екипен процес и всички до голяма степен са лишени на привилегията да имат личен живот. Но смятам, че е само временно”, обяснява се Венелин.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени