Венелин Петков си обръща заплатата в евро (Ето причината)

1450
19 Април 2015, 13:05


Венелин Петков вече няколко месеца обръща почти цялата си заплата във валута, научи HotArena!

 

Във вторник папараците на „Уикенд” спипаха бившия водещ при поредното му посещение в чейнджбюро. Шефът на Би Ти Ви новинарите обмени дебела пачка с левове срещу новички евро банкноти.

 

„Венко твърди, че държи парите си в чужди банкноти, за да спестява. Левовете харчел много бързо, а не искал да ги влага в банка, защото заради КТБ намаляло доверието му в трезорите”, сподели пред репортер на „Уикенд” журналист, на който Петков се явява началник.

 

Бившият любовник и екранен партньор на Гена Трайкова обикновено използва за финансовите си операции сарафска къща на „Витошка”. Той е убеден, че чейнджбюрото е надеждно и няма да го изпързалят с курса.

 

Докато крачеше към обменния пункт във вторник, Венелин се пазеше от завалелия ситен дъжд с шарен чадър. Аксесоарът пасваше цветово на якето и панталона на новинаря, а също и на раницата на гърба му.

 

Малко преди да стигне чейнджбюрото Петков спря пред гишето на магазинче и си купи еднолитрова бутилка минерална вода. После жадно отпи няколко глътки и продължи по пътя си.

 

От нюзрума на Би Ти Ви издават, че напоследък на Венко страдал от често пресъхване на устата. Обезводняването му се дължало на нервите, които хвърлял в работата си. Понякога той толкова се палел в службата, че вдигал грандиозни скандали на подчинените си.

 

След едно от избухванията му дори бил посъветван от ръководството на медията да се консултира с психолог, за да не травмира журналистическия персонал.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени