Венета АУТ от Папараци, връщат Николета!

https://hotarena.net/pod-pricel/veneta-aut-ot-paparaci-vrashtat-nikoleta HotArena.net
Венета АУТ от Папараци, връщат Николета!
Упорити слухове из коридорите на Би Ти Ви гласят, че скандалната водеща Венета Райкова отново ще бъде натирена от телевизията. Сезонът на \"Папараци\" приключи, а от есента таблоидът ще има друга водеща. Говори се, че Николета Лозанова отново ще седне на стола като водеща, дочу HotArena. 

Макар че Николета Лозанова отнасяше твърде много хейт за уменията си като водеща, нейната заместничка Венета Райкова се оказа по-голям провал.

„Как може журналист с толкова години стаж и претенции за светило в бранша да се излага по този долен начин. Толкова й личи, че чете от аутокю-то, дори срича, че дразни слуха на зрителя. Затова много хора спряха да гледат предаването“, казва един от разочарованите зрители.

На този етап твърденията за връщането на Николета Лозанова са само спекулации. По всичко личи, че водещата я чака тежко лято. Нейни колеги я съжаляват, че го е закъсала финансово и няма да има с какво да се издържа, след като се разведе с мъжа си.

След успешните години като водеща на „Горещо“ никак не й върви в това начинание. Какво ли не захваща, но не може да догони рейтинга на „Горещо“. Обиколи всички телевизии и вече никъде не я искат. Този път Райкова ще трябва да се раздели завинаги с телевизионната си кариера и да насочи силите си към книжките, които пише в последните години и се моли да се купуват, за да може да печели от тях, пише „ШОУ“.

19 Коментара

ха-ха

преди 5 години

Толкова смешна и изкуствена Венета е в Папараци ,че Николета пред нея е като Опра Уинфри!Съжалявам ,но Райкова не може да привлече или задържи каквато и да била аудитория-поглеждаш я за малко ,колкото да се убедиш ,че е все така простовата и ехидно-злобна и отиваш на друг канал,да си пише там книгите и да си снима вечерите и басейна в двора на комплекса и!

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Николета и без това е по-добра, по-красива, по-скандална и по-умна. Венета колкото и да се опитва да се крие, все си личи злобата присъща за простолюдието. Тя и затова го е закъсала с парите. Нито успява в телевизията, нито си намира щедри спонсори. Николета пак обира всички точки.

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Точно. Имаш усет.

Коментирай

Обичам те, Шиши :)

преди 5 години

Да сравнявате Венета с някаква си жрица на оралната любов е много смешно. Моля ви, колеги, малко професионализъм :) Венета е завършила право и е много ерудиран човек, а другото .... то освен мириса на мъжкия полов орган, друго не знае и за друго не е учило .....

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Говориш сякаш да си бляскава и да осигуряваш компания, забавление и емоции на мъже е лесно. Ако не си забелязала всичките са придирчиви. А правото на Венета какво й носи? Да не би с правото да стана водеща и известна? Ако Венета е юрист, то Николета е ядрен физик.

Коментирай

Хуйо Балкански

преди 5 години

Коментиращите в защита на Николета да ме извинят, но ми се струват, че са професионални проститутки!

Коментирай

ха-ха

преди 5 години

Ванко 1 ни уведоми навремето и за оралните умения на Райкова от Търговище,а относно това ,че е завършила право-що не е юрист-щото е мега,супер тъпа и разбира само от клюки!

Коментирай

кати

преди 5 години

Не харесвам Лозанова,антипатична ми е и гнусна,но ако трябва да я сравняваме с Венета като водещи,нито Николетка е ставала някога за водеща,аВенетка просто избива рибата с непрофесионализъм!Може да е била добра водеща,но то остава в миналото!На Папараци му трябва ерудиран,нахакан и интересен водещ.,който да ни привлече вниманието не само да погледнем,а и да го гледаме с интерес!

Коментирай

27

преди 5 години

Извинен сте, г-н Х-йо! Правилно Ви се струва, само дето някои са такива непрофесионално.

Коментирай

ха-ха

преди 5 години

пардон-Попово ,ама то все тая

Коментирай

ФЕН

преди 5 години

Драйфа ми се и от Таз и от Оназ !!!Не ги гледам!!!

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 5 години

Фалшива новина, каквито са 89% от статиите за Никлузета. То не бе Ейкън, Филип Плейн, Роналдо, Гришо... водеща в Кипър, край нямат лъжите й. Може да се каже,че с лъжи стана популярна. Фалшиви новини, фалшива красота, фалшива сватба, името Фалшолета ще й подхожда най-много.

Коментирай

леля Николета Лозанова

преди 5 години

Абе тия в БТВ нямат ли кадри , образовани и нтелигентни млади хора стоят без работа, а те гласяли пак оная неграмотна и празноглава голяма кратуна......а това предване не знаех че още съществува, която и да сложат е пълна боза, но когато си и неграмотен като позастарялата кака Лозанова е тогава резила е тотален, като самата нея.

Коментирай

1:1

преди 5 години

И двете не стават, само дето към Венета очакванията бяха по-големи. Гладни селски пръчки, добрали се с вдигнатите си крака до ТВ. Ерудирана била, малиии... Същата лейка, ама курвенските и подвизи не видяха толкоз бял свят като на Николета. Беше преди масовия нет

Коментирай

Анна

преди 5 години

Николета ще се обърква като води две предавания, едното на английски в Кипър, второто в България. А най-ще и ходи да води предаване на индийски, близо до ромските си корени.

Коментирай

Aloo9ooooooo arencite

преди 5 години

Вай вай никиту нали водеща чеше да става в Кипър???Ко стаа с Еййййкън ейкън ама май само мозаците ви лъжливи Хотлайненски са ви Акън пърдон Ейкън.Чеше никиту да води предаване у Кипар ама си остана само чисането....То друго кво да прай освен да се гъзи и да се чеше.А тия от БТВ много са го закъсали от към кадри щом па са опряли до простото чесало....ваъ вай ва ха ха ха

Коментирай

Ташо

преди 5 години

Тя Никлузета нимой да води придаването ПРовалаци щот тя ся води придавъне в Кипър да ви .......... в мозъците жълти тъпи

Коментирай

n

преди 5 години

Наталче, ти си най-забавната тук с твоите коментари и препратки към "щедри спонсори" под всяка статия. Избиваш рибата! :D :D :D Всичко през този параметър го мериш. Много ми е забавно как начина ти на живот ти е изкривил начина на мислене и през каква призма виждаш всичко.

Коментирай

даааа

преди 5 години

Не позна!!!Обикновени курви са....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.