Венета Харизанова дразни от Доминикана (Яки снимки по бански)

https://hotarena.net/az-jenata/veneta-harizanova-drazni-ot-dominikana HotArena.net
Венета Харизанова дразни от Доминикана (Яки снимки по бански)
Венета Харизанова провокира с горещи снимки от Доминикана. Миската е на ваканция в тропическата държава и не спира да радва феновете с кадри от там, видя HotArena.


Последните снимки на Венета обаче предизвикаха масов тремор, високо кръвно и сърцебиене в мрежата. Моделката се щракна, докато се припича по бански, лудува из морето и изглежда невероятно сексапилна.

Красавицата показва уникално тяло и перфектна форма, напук на слуховете, че има анорексия. Всъщност на извивките й могат да завиждат и световни модели, пише „Телеграф”.

И докато у нас зимата все още вилнее с пълна сила, Венета се наслаждава на райско слънце и температури от 25 градуса целогодишно. Неслучайно мнозина й завиждат.


А някои направо се размечтаха да се припичат в компанията на хубавицата на плажа...

5 Коментара

Da da...

преди 7 години

Видяхме я на снимките от профила на Нколай Михайлов от откриването на магазина му колко е "слаба". Можете да ги сравните с тези от нейния профил..хахахах много се смях. Толкова много фотошоп отдавна не бях виждала, мила ми Венетке!!! В крайна сметка се оказва, че е набито биче с къси крака, което няма общо със снимките от нейния профил. Горката...смешна работа.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Чак биче не е,ама наистина играе страхотно фотошопа! Виждал съм я доста пъти,та нали и тя на земята ходи,въпреки самочувствието и..........не е грозна,но чак пък като по снимките,е не е!

Коментирай

кокона

преди 7 години

Венета е висока и то доста.Краката и със сигурност не са къси.Злобата без покритие е абсурдна.Друг е въпроса че не е красива и прави допълнителен фотошоп.

Коментирай

.

преди 7 години

Това не е злоба, а реално сравнение между две снимки - със и без фотошоп. Не съм я виждала, но фактът, че сериозно използва фотошоп е показателен. Няма злоба, а яд, че по този начин такива комплексирани жени като нея, изполващи фотошоп подвеждат младите момичета и понякога ги побутват към опасните за живота хранителни разстройства!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Diana

преди 7 години

vsi4ki izpolzvat foto6op

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.