Венета Харизанова на прага на анорексията (Миската стигна и до обезболяващи)

https://hotarena.net/az-jenata/veneta-harizanova-na-praga-na-anoreksiiata HotArena.net
Венета Харизанова на прага на анорексията (Миската стигна и до обезболяващи)

Венета Харизанова от няколко месеца е на прага на анорексията. От някогашните апетитни форми на моделката няма и следа, а тя е станала кожа и кости. Въпреки това не е спряла да се бори със заболяването си и дори вече се опитва да качва килограми, научи HotArena.


Харизанова ходи вече няколко седмици при хомеопат и пие билкови хапчета за увеличаване на апетита. До намаляването на теглото й се стигнало в началото на годината, когато немски лекари дори я наплашили, че има онкологично заболяване.

„Във Виена ми съобщиха страшна диагноза: лимфоцитна левкемия. Съобщиха ми го точно на Великден. Казаха, че ми остават няколко месеца живот. Първия половин час беше ужасен.

После пет дни гледах тавана и се чудех защо се случва точно на мен.


Върнах се в България и си направих цял куп различни изследвания. После пак отидох във Виена и докторът ми каза, че е сбъркал диагнозата. Опростиха ми цялата сметка от болницата — 3800 евро”, казва още Харизанова.

Моделката, освен това е и на силни обезболяващи заради нови корекции. Тя е опънала бръчки, коригирала скули, правила си е ринопластика и е коригирала устата си с хиалуронова киселина.

Венета има и силикон в бюста, който след време ще трябва да се сменя.

5 Коментара

Xx

преди 7 години

Sprete be idioti , sprete s ednotipnite typi statii. Nishto drugo li ne mogat da vi rodqt kuhite balki. Polovin Bylgariq se razbolq ot anoreksiq zaradi vas, drugata polovina e v ochakvane. Kak me e qd na maloumnici kato vas....pazi Boje!

Коментирай

veneta

преди 7 години

eee kak da sprat horata kato te si kachvat fotoshopiranite izkriveni snimki izglejdashti kato anoreksichki na tqh ...

Коментирай

mimi

преди 7 години

Ami te si kachvat kvoto si iskat, a vie samo zyapate i zlobeete!

Коментирай

Malko e starichka, a i na vsichki e iasno kak se postiga tozi efekt s "otslabvaneto"

преди 7 години

Tochno puk ot Veneta shte zlobeem ahahhahahahahah ARE YOU OK???

Коментирай

Тишо

преди 7 години

тая пък какво сте я подхванали?! Фотошоп отвсякъде и пластики,ботокс...тя ,че е слаба е слаба ,но супер грозно и отделно си прави пълен пакет на фотошоп ,който си личи от км ! Смешна е от всякъде и тя болна за слава жалка женица! И тая се ебе къде я хванат ,и тая няма приятелки ,защото е болен мозък и психичнонестабилна откъде я погледнеш!!! самовлюбена ,жалка,смешна женица!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.