Венета Харизанова официално: Да, ходя по врачки, мъже ме използват за по няколко часа и направих магия на съпруга си!

https://hotarena.net/laifstail/veneta-harizanova-oficialno-da-hodia-po-vrachki-maje-me-izpolzvat-za-po-niakolko-chasa-i-napravih-magiia-na-sapruga-si HotArena.net
Венета Харизанова официално: Да, ходя по врачки, мъже ме използват за по няколко часа и направих магия на съпруга си!
След 24-часово мълчание и умуване как да реагира на разкритията на HotArena, че ходи по врачки, мъже я използват за няколко часа и е направила магия на съпруга си с който живеят разделено, Венета Харизанова най-накрая проговори!
 

Бившата миска пусна пост във Фейсбук страницата си, в който...... не отрече нищо от написаното. За сметка на това Венетка е сътворила бъркоч от имена и събития, които нямат нищо общо с разкритието ни от вчера за врачките.
 
 
Чест и прави на Харизанова, че явно не обича да лъже и за това не е отрекла инфото ни. 

 
Припомняме, че вчера HotArena ексклузивно разкри, че моделката не спира да обикаля по врачки с надеждата да разбере защо всички мъже в живота й я използват само за леглото. Нещо повече, манията й е толкова сериозна, че дори се опитала да направи магия на бившия си мъж - бизнесмена Емил Маринов.


Който я натирил в момента, в който научил какви ги върши. В момента моделката е отслабнала драстично, подложила се е на няколко корекции на лицето и се е отдала на екзотични екскурзии, за които не е ясно кой плаща.


Венета Харизанова има много да черпи HotArena, че поне за 24 часа я извади от нафталина и сега хората пак се сетиха за нея.

29 Коментара

Силвия

преди 7 години

ВЕНЕТА ХАРИЗАНОВА ♥♥

Коментирай

poza

преди 7 години

Николета пак е впрегнала антуража.

Коментирай

.....................

преди 7 години

мале, мале, първо видях Венета как нахрани това лайно във фейса и сега веднага статия за нея :D Колко си просто и жалко, курволето, надявам се някой да ти пребие грозната мутра! Все пак няма човек, който да не те мрази или да е погнусен от теб

Коментирай

Тя

преди 7 години

Николета, защо така се излагаш? Много ниска топка си. Венета никога не се е излагала с нищо за разлика от теб. Дори тази статия е доказателство за отвратителната ти същност. Отвращаваш!

Коментирай

Tsveti

преди 7 години

Taq nikoleta e jalka.... ot tolkova zloba e ne moje da izraste na visochina i tova q sasipva hahah smeshka! Veneta e prekrasna, umna i inteligentna jena!!!! Onazi samo moje i da i zavijda i samo tova!

Коментирай

??

преди 7 години

NAISTINA KOQ BESHE VENETA?

Коментирай

Рони

преди 7 години

Тази караджовската е толкова прозрачна, че няма накъде.И на децата стана ясно, че си поръчва статийки тук.А Венета е великолепна жена, красива ,интелигентна......и с толкова дълги крака ,че Гни Ло права може да мине оттам.

Коментирай

777

преди 7 години

ВАС ПЪК КАКВО ВИ ВЪЛНУВА КЪДЕ ХОДИ ЖЕНАТА

Коментирай

x

преди 7 години

Гнилата сперма още не знае какво и предстои с Николай. Х Ще сотане неприятно изненадана от това на коя е хвърлил око :-)

Коментирай

maca

преди 7 години

Abe nikoleta zashto imash tolkova golemi sramni ustni i takava konska zahapka s krivi zubi?

Коментирай

За колежката с къси крака! :*

преди 7 години

По-точно добре, че е Венета Харизанова, за да отворим тоя сдухан сайт, който само чеше болното его на самотницата Николета. В живота Харизанова се изявява много повече от Лозанова, за която всекидневно валят въздухарски статии, обаче да рекламира уви :( не можем да я видим! Венета си каза, че Николета още преди една година я е блокирала, заради мъж, и защото е дългогодишна приятелка с Алисия, смятай колко зла вещица е Николета, егати ти болната комплексарска, няма толкова злобен и самотен индивид! Съжаляваме я искренно.....

Коментирай

хихихихихих

преди 7 години

Явно вниманието ти е насочено в посредствените среди, където обитава Николета, а там красиви и интелигентни жени като Венета Харизанова няма, ти затова не знаеш коя е. Не ти и трябва.

Коментирай

Джуджето

преди 7 години

Поздрав за КОЛЕЖКАТА С КЪСИТЕ КРАКА хахаха , НЛ-то всеки я подиграва само тя милата си мисли че и завиждат хихихи. И ВИП-а има нужда от клоун ;). А докато стигне Харизанова бая хляб ще изяде.

Коментирай

Мнение

преди 7 години

НИКОЛЕТА ЗАЩО РЪЦЕТЕ НА НИКОЛ СА ТОЛКОВА КОСМАТИ. ДНЕС ВИДЯХ СНИМКА НА ВЪПРОСНОТО СЪЩЕСТВО. КАТО МАЙМУНА ЛИ Е ДЕГИЗИРАНА ИЛИ Е ОРАНГУТАН ПО ПРИРОДА.АТЕ НАПРАВЕТЕ МУ НА ТОВА НЕЩО ЕДНА ФОТО ЕПИЛАЦИЯ. ЕГАТИ КОСМАТОТО ЧУЧЕЛО!

Коментирай

тъпотии на ХотЛайнена

преди 7 години

Венета винаги е била актуална и красива жена. И е с мъжът си , за ваше сведение, колкото и да не ви се иска това. И тя го е казала в поста си. Но, явно вие четете вашето си "литературно произведение на изкуството. "А, вашите литературни бливочи и неграмотни драсканици на дете в предучилищна възраст , каквото е образованието на Николета Лозанова си е ваш проблем. А, най-красивата жена и не само е Венета Харизанова в България. Килограми се постигат, но акъл не можете да си купите вие и проститутката Николета. От дъното няма да излезете. Там до гроб.Лайте си!

Коментирай

до > Минета Курволета Протитуета Лозанова

преди 7 години

Какъв Николай, какви пет лева??? Той си прави гаргара с нея , не го ли разбирате? Изтипоса я пред цяла България с вирнат крак в скута му, като доказателство, че когато и свирен винаги е готова. И , че може да си прави подигравки с нея както и когато си рече. А, тя милата празноглава Тиква ( Честит празник има днес ) и помисли ,че ще се ожени за нея. Боже, колко е проста и тъпа!!! Къде си ти, къде е Алисия? И , ако родата му не позволява да се събере с Алисия, къде са твоите шансове там, А??? А той и днес обича и винаги ще обича Алисия, независимо с коя жена ще продължи бъдещето си. Ти не си тази със сигурност. И на партито за откриването на бранда си покани за модел утвърдени и доказано красавици с титли у нас и чужбина като Венета Харизанова, Биляна, Диляна. Жени от където ги погледнеш и във всичко. Лилипута Николета и има едно недоразумение на природата 0.80 см -отврат на мъж и човек съзрях в профила й, дето под всяка нейна снимка и изцепка "Главния еди кой си " фантазьор , като онова недоразумение от Котел, то такива са феновете й , само той може да и стане следващият поред съпруг - еднакво тъпи и неграмотни, необразовани- лилипути. казано е: "белязаните от Господ са най-злобни и долни." Та в този ред на мисли преглътна си жлъчката и дробовете от злоба Курволета за това, че е НИКОЯ и НИЩО!

Коментирай

до > Минета Курволета Проsтитуета Лозанова

преди 7 години

като онова недоразумение от Котел, то такива са феновете й , само той може да и стане следващият поред съпруг - еднакво тъпи и неграмотни, необразовани- лилипути. казано е: "белязаните от Господ са най-злобни и долни." Та в този ред на мисли преглътна си жлъчката и дробовете от злоба Курволета за това, че е НИКОЯ и НИЩО!

Коментирай

ха ха тиквената принцеса

преди 7 години

Николино, парцал смотан и вмирисан никому непотребен и ненужен, затвори си с клещи, че от хиалурон вече не можеш големите , напукани , обърнати и увиснали, като конска путка бърли и скрии кривите си големи и конки зъби, само това остана на лицето ти. Надолу си едно джезве широки кокалаци, смъкнат тлъст гъз и еднотула талия. Пародия на жена, ни женственост, ни красота. Остана ти само ФОТОШОПА. Ако не е той ще се самооубиеш, като се погледнеш в огледалото без маска и без грим. Но първо трябва да сложиш едно столче, за да стигнеш до огледалото, защото ръста ти е ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН. И кокилите на които вечно се чекнеш мяташ криви къси краченца не могат да скрият недъга ти по рождение. А, колко ти тъпа и неграмотна не е истина. Та, живей си принцесо на тиквите във вечния си делириум и измислена приказка!

Коментирай

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHA

преди 7 години

"Припомняме, че вчера HotArena ексклузивно разкри....."AAHAAAAAAAHHAHHHAHHHHAHHHHAHHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHAHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

хаха

преди 7 години

и големи ушаци има, мяза няква маймуна

Коментирай

Tessy Rice

преди 2 години

Аз съм Теси Райс от Ню Йорк, споделям историята си от живота тук, съпругът ми ме остави с 2 деца в продължение на 11 години, след като търсех помощ навсякъде, никой не можеше да ми помогне да го върна, видях реклама за д-р Огунделе, заклинател на заклинания , Свързах се с д-р Огунделе, след направата на заклинание, 24 часа по-късно съпругът ми се върна, този човек е много мощен. Ако имате нужда от помощ по отношение на връзката, семейството или болестта, свържете се с д-р Ogundele на WhatsApp / Viber: (+27638836445).

Коментирай

Rosie Skye

преди 2 години

ВНИМАНИЕ ВСИЧКИ: Ако имате нужда от спешен и ефективен заклинател на любовни заклинания, за да върнете бившия си партньор, свържете се с д -р Огунделе в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Той ще ви помогне със своите правомощия при всякакъв проблем, който имате, връзка, брак или личен. Вярвам му, защото той ми е помагал и преди, той върна съпруга ми за мен под 24 часа от работата му, казах му, че ще споделя моята история на всеки форум, защото това е моят начин на признателност, хората да му благодарят за мен и знаят повече за него.

Коментирай

Helena Mark

преди 2 години

ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ: Чувствам се толкова щастлив, когато пиша това свидетелство, казвам се Хелена Марк. Сега съм с любовта на живота си, съпругът ми ме напусна заради друг мъж и потърсих помощ навсякъде, но никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих информацията за контакт на д -р Огунделе, обясних му всичко и след 24 часа работата му съпругът ми ми се обади по телефона и поиска моята прошка, д -р Огунделе е мощен, свържете се с него на WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е честен и могъщ.

Коментирай

Lori Martinez

преди 2 години

Истинската история на Лори: Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод... Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе е честен магьосник.

Коментирай

Greta Wood

преди 2 години

Казвам се Грета Ууд, толкова се вълнувам, че намерих магия, която е реална, честен и прави това, което казва, че ще направи, отне 24 часа, за да се върне жена ми, за да се върне у дома и след помощта на д-р Огунделе... благослови те и Бог да те пази в безопасност и здраве. Казах му, че ще споделя свидетелството си като признателност, така че ако имате нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Той е човек на думата си.

Коментирай

Julie Sweet

преди 1 година

Казвам се Джули Суит, обещах да препоръчам д-р Огунделе на всички, които се нуждаят от каквато и да е помощ. Бях толкова отчаяна, след като бях разделена със съпруга си в продължение на 5 години. Миналата седмица се свързах с д-р Огунделе и той направи заклинанието си, за да върне съпруга ми, а след 24 часа съпругът ми се върна вкъщи и поиска от мен прошка, какво чудо. Всеки трябва да ми помогне да му благодаря. Ако някой тук има нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Д-р Огунделе е супермен.

Коментирай

Fiona Trevor

преди 1 година

Внимание на всички: Аз съм Фиона, съпругът ми ме заплашва с развод, ако посмея да го разпитам дали ми изневерява. И той напусна дома си за 3 години, намерих контакт с д-р Огунделе, мощен заклинател, този човек върна съпруга ми при мен в рамките на 24 часа със силите си. Казах му, че ще продължа да споделям името му, защото намерих някой да говори за него, преди да се свържа с него, ако имате нужда от помощ, свържете се с д-р Огунделе на WhatsApp: +27638836445. Имейл: [email protected]. В брака ми отново има мир, благодаря ви, сър.

Коментирай

Tommy

преди 1 година

МОЕТО ИМЕ Е ТОМИ ЛУКАС, ТОВА Е МОЯТ ОПИТ: Обикновено не вярвам в други сили преди. Но д-р Огунделе ми даде голяма надежда и причина да му вярвам. Съпругата ми и аз се разведохме за повече от 7 години и бях самотен и страдах с децата си, но имах нужда от нея отново в живота си, така че търсех помощ навсякъде, но само д-р Огунделе успя да ми помогне. Този човек е могъщ, д-р Огунделе върна жена ми за мен в рамките на 48 часа със силите си и магиите му са безвредни. Казах му, че ще свидетелствам на хората като благодарност от мен, затова споделям историята си, ако някой има нужда от неговата помощ, свържете се спешно с него в WhatsApp и Telegram: +27638836445. Той е честен и ефективен.

Коментирай

Samantha

преди 10 месеца

Добър ден съм Саманта Грей: Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.